Stary_Kredens Opublikowano 28 Września 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Września 2012 Uśmiechy też są zaszufladkowane szuflady upchane nimi i puste? a ten jeśli już zaistniał może go tam włożę i nazwę jak ląd dotąd nieznany? trudno będzie bo to twój osobliwy niewymiarowy doświadczany jeden jedyny raz szkoda tylko że nie dla mnie właśnie może właśnie tak?
Marlett Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2012 Pozbyła bym się znaków zapytania.Właśnie tak Uśmiechy są zaszufladkowane a szuflady są upchane nimi i puste a ten jeśli zaistniał może go tam włożę i nazwę jak ląd dotąd nieznany trudno będzie bo to twój osobliwy niewymiarowy doświadczany tylko ten jeden jedyny raz szkoda tylko że nie dla mnie właśnie tak
Alicja_Wysocka Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2012 Zaszufladkowane uśmiechy, rozbudziły moją fantazję. Niby wszystkie polegają na tym samym (na rozciągnięciu ust), ale jedne unoszą kąciki do góry, inne trzymają jakieś ograniczniki. Wszystkimi coś rozporządza, a to uprzejmość, a to przymus, radość, smutek czy złośliwość . Ten mój jest zaadresowany wyłącznie dla Twojego wiersza i Ciebie :) Pozdrawiam.
Stary_Kredens Opublikowano 29 Września 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Września 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cudownie go przekształciłaś o to właśnie chodziło Pozdrawiam Kredens
Stary_Kredens Opublikowano 29 Września 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Września 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ach jakże miło i wzajemnie oczywiście Pozdrawiam Kredens
Nata_Kruk Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2012 Czytam z przymróżeniem oka, spodobały mi się zaszufladkowane uśmiechy. Marlet fajnie rozbiła treść, dla mnie jednak, bez... .. a szuflady są upchane nimi.. jakieś inne przejście bym widziała w tym miejscu. Zabawne rozważania pod koniec. Pozdrawiam... :)
Lilka_Laszczyk Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2012 Ciekawy pomysł. Na wiersz również. Zaszufladkowane uśmiechy... Przypomina mi Stachurowskie"Dwa Teatry". Ty, ty najwyżej w górę wznosisz brwi lecz nie zaraźliwy jest twój śmiech bo Ty grasz... Ja cały zbudowany jestem z ran duszę na ramieniu wiecznie mam lecz gdy śmieję się to ze mną też cały świat... Pozdrowienia Lilka
Grażyna_Kudła Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2012 Jeśli uśmiechy zaszufladkowane, to szuflady uśmiechnięte :)) Pomyśl Kredensie o zlikwidowaniu jednego "tylko" w: tylko ten jeden jedyny raz szkoda tylko że nie dla mnie 2X właśnie, też jakoś nietenteges. Pozdrawiam :)
aluna Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2012 Kredensie Tak , innej opcji nie widzę! Fajne t o:"Uśmiechy też są zaszufladkowane a szuflady są upchane nimi ..." Wyciągaj i wklej ! Pozdrawiam! Ja
tuz_ Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. są zaszufladkowane są upchane a szuflady a ten i puste i nazwę tylko ten tylko że Z tymi uśmiechami "właśnie tak" nie przemyślane, a warto. Ps. na fotografii brakuje kredensu !? z szufladami lub bez.
Stary_Kredens Opublikowano 30 Września 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Września 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki za czytanie i komentarz chociaz czy zabawne ? może tak wyszło ,a le nie w zamiarze autorki Pozdrawiam kredens
Stary_Kredens Opublikowano 30 Września 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Września 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. są zaszufladkowane są upchane a szuflady a ten i puste i nazwę tylko ten tylko że Z tymi uśmiechami "właśnie tak" nie przemyślane, a warto. Ps. na fotografii brakuje kredensu !? z szufladami lub bez. A, słuszne uwagi zmienilam, a co do fotografii to kredens jest w środku Pozdrawiam Kredens
Stary_Kredens Opublikowano 30 Września 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Września 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ach Stachura mój idol , jakże miło Pozdrawiam kredens
Rekomendowane odpowiedzi