Joanna_Janina Opublikowano 20 Września 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Września 2012 chcę zamknąć powieki i marzyć jak we śnie lepić grudki szczęścia w całość uśmiechać się do cienia zakrytego szarfą uwierzyć w kolejne radości spotkania wyśnioną duszę przez zieloność prowadzić zaufać że kiedyś.. że gdzieś.. że zniknie w końcu czar pustkowia i powróci lot motyli świetlistych zwiastujących nadzieję na przyszłość
Rihtik Stempelek Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2012 przebudź się i wstań weź w swoje ręce siebie pełnią życia żyj na Ziemi a nie w niebie szczęście się lęgnieona tobie stworzona żyj przeto pięknie przez dziś w przyszłość wpatrzona teraz ulata w okamgnieniu przemija wspaniałe lata każda chwila przemiła bo czas to życie nie pieniądz ani sława wciąż z Bogiem bycie to wspaniała jest sprawa Ojciec Prawdziwy co życiu sens nadaje wiecznie Szczęśliwy Rząd Jego już nastaje spełni swą wolę na Ziemi jako w niebie wierzyć Mu wolę i wołać doń w potrzebie błyski świetliste niech cię wiecznie radują wiedź życie czyste wśród tych którzy miłują :)
Joanna_Janina Opublikowano 21 Września 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Września 2012 Dziękuję za przepiękną odpowiedź na mój wiersz :) Pozdrawiam Janina
Gość Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2012 w błękitnej mgiełce znika niebo i ziemia marzenie letniego dnia Poz.
Joanna_Janina Opublikowano 22 Września 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Września 2012 Dziękuję krytyku za trochę lekkości pod moim wierszem. Pozdrawiam :) Janina
Lilka_Laszczyk Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2012 Ogólnie ok, ale kłóci mi się logicznie ... zniknie czar pustkowia. Troche dziwaczne zestawienie pojęciowe. Skoro pustkowie (w znaczeniu metaforycznym samotności chyba?) to co jest w nim czarownego? Pozdrawiam Lilka
innocenty_prędki Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nastrojowo i opty-mistycznie bardzo mi się podoba :D ;poz
Joanna_Janina Opublikowano 26 Września 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Września 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bo czary nie zawsze są dobre. Czasem mamy do czynienia z czarną magią i to już nie jest miłe. Właśnie o taki czar mi chodziło. Dziękuję za czytanie i pozdrawiam serdecznie :) Janina
Joanna_Janina Opublikowano 26 Września 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Września 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nastrojowo i opty-mistycznie bardzo mi się podoba :D ;poz Miło mi, że się spodobało panie prędki :) dziękuję za wgląd Pozdrawiam Janina
Rekomendowane odpowiedzi