Jolanta_S. Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2012 już daleko obcy jakiś wciąż zimnem przeszywa krew aż tak że przeklinać chce wczoraj dzisiaj teraz miłości zmierzch czarta okrutny podstęp chemia po której wypadają włosy i kończą się sny została ostatnia przegnita deska w kącie pokoju stary pająk rozciąga nową sieć bezsensu kiedy zabity król dlaczego bóg z ukrycia pstryka zdjęcie do pamięci
Stefan_Rewiński Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Ciekawe, dobre Jolu. CCC.
Stefan_Rewiński Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Ciekawe, dobre Jolu. CCC.
Jolanta_S. Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję. Buziole od jole :))) P.S. Stefanie kiedy spotkanie autorskie? Wróciłam z plenerów, wyślę Ci mój tomik - już mam...
Alina_Służewska Opublikowano 1 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2012 rzeczywiście ciekawe i dobre "w kącie pokoju stary pająk rozciąga nową sieć bezsensu kiedy zabity król dlaczego bóg z ukrycia pstryka zdjęcie do pamięci" refleksja... pozdrawiam :)
Jolanta_S. Opublikowano 2 Września 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Września 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Alino ślicznie dziękuję! Serdecznie pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi