teresa943 Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2012 kilka przelotnych otarć o siebie niby przypadkiem niewinnych jeszcze spojrzeń a już balsamowanych chmarą łakomych ciem w zamyśle chciałbym wypalić nadmiar i wciąż powracać do początku tak zwyczajnie a jednak nieziemsko wykrzyczeć siebie w ciebie od środka jesteś iluminacją w korowodzie doznań cała źródlana rozjaśniasz zmierzch przystępnym słowem aktywujesz wiarę w człowieka na rozdrożu bez lęku spoglądam w jutro
Waldemar Talar Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Witaj Krystyno- piękny wiersz -po przeczytaniu szeptem przy cichej muzyce zabiera nas do innego świata - tak ja odczówam tę iluminację . Duży plus od Waldka . pozd.
aluna Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Krysiu ,zawsze potrafiłaś i potrafisz świetnie nakreślić przekaz ! Lekko , przejrzyście prowadzisz czytelnika do mądrej , wskazującej "drogę" puenty! Milo poczytać Twój wiersz (wiersze), i choćby wykrzykiwały prawdę bolesną - jest jak niewerbalny kontakt z dobrze znaną osobą! Serdeczności! A plusów wstawię ile się da!No i zabieram! Cieplutko ! Ja
Sylwester_Lasota Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2012 a ile w tym niezwykle subtelnej erotyki :))) kłaniam się nisko i pozdrawiam serdecznie. do poczytania :)
Magda_Tara Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Krysiu, wspaniały, jasny, z głębokim, pełnym oddechem wiersz. zabrałam do ulubionych. ściskam Cię serdecznie.
Anna_Para Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Krysiu, nie wiem wprawdzie dlaczego nie mogę dać wierszowi wielkiego plusa, co uczyniłabym z wielką przyjemnością, zatem po prostu chwalę. chciałbym wypalić nadmiar i wciąż powracać do początku tak zwyczajnie a jednak nieziemsko wykrzyczeć siebie w ciebie od środka a to - jakby tylko dla mnie, ode mnie... Brawo, Tereso Krysiu! Cieplutko, Para:)
kisiel254 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2012 oj uwodzi Pani, uwodzi ;-)
teresa943 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Waldku! Cieszę się, że mój wiersz przeniósł Cię do innego świata, pełnego iluminacji. Twoje odczucia są uznaniem dla wiersza i to wystarczy ale niemniej za "dużego" plusa dziękuję :) Przesyłam serdeczne pozdrowienia na nowy dzień życia :) Krystyna
teresa943 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Haniu, jesteś jak zawsze pełna entuzjazmu. Jestem szczęśliwa, że mam taką wierną Czytelniczkę, dziękuję:) W swoich wierszach rozmawiam z Czytelnikiem (peelem) tak po prostu...jakby to było w realu. Ludzie lubią "ludzkie" tematy (ja też!), bo one nas bezpośrednio (lub pośrednio) dotyczą, zarówno te "sielskie" jak i te "bolesne" są naszym życiem. Ogromna radość dla autora jak ktoś "zabiera" wiersz. Serdeczne dzięki :) Życzę radości czerpanej z każdej chwili dnia :) Krysia
teresa943 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. naprawdę? wiadomo...mężczyzna!!! :))) bardzo serdecznie dziękuję, Sylwku i ciepło pozdrawiam :-) Krysia
teresa943 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Madziu, dziękuję, że zajrzałaś. a "zabranie" wiersza jest moją ogromną radością! oddychaj nim, ile chcesz i niech Ci służy :))) ściskam równie serdecznie - Krysia
teresa943 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wruszyłaś mnie, Aniu! wybrany fragment z wiersza "tylko dla mnie, ode mnie..." już jest wielkim plusem (uznaniem). dziękuję serdecznie :)))) radośnie pozdrawiam - Krysia
teresa943 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jak to kobieta ;-) dziękuję i serdecznie pozdrawiam :) Krysia
Leokadia_Koryncka Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2012 wspaniały, z lekkim i bardzo kobiecym akcentem erotycznym, wiersz. poza tym z bardzo mądrym przesłaniem. zabieram do ula :) serdecznie, Leo :)
teresa943 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pięknie i głęboko wczuwasz się w wiersz, Leo, Twoje "zabranie" to wielka radość dla mnie :))) dziękuję i cieplutko pozdrawiam - Krysia
Janusz_Ork Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Krysiu, wiersz pełen tęsknot, dobrze oddanych. Nie jestem pewny, czy to przeważają w nim elementy miłosno erotyczne, czy też jest w nim element religijny, coś jakby modlitwa. Ale wiersz ujmuje swoim przesłaniem i optymistyczną puentą. Pozdrawiam. J.
teresa943 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Januszu, cieszy mnie Twoje podwójne "rozeznanie", bo to mnie upewnia, że wiersz spałnił to, co miał "zadane". Dziękuję :) Serdecznie pozdrawiam - Krysia
Bolesław_Pączyński Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Miło Krysiu po przerwie zajrzeć do Ciebie i przyjemnie wczytać się w Twój wiersz który jest taki ciepły i kojący:) Z serdecznym pozdrowieniem:)))
teresa943 Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło Cię powitać, Bolku! Cieszę się, że znalazłeś tu ciepło i ukojenie. Dziękuję pięknie:) Serdecznie pozdrawiam :-) Krysia
cezary_dacyszyn Opublikowano 5 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2012 please ........ wywal " w człowieka " .... Niech będzie bardziej horyzontalnie !!! PLEASE !!!!
Rekomendowane odpowiedzi