Leszek_Dentman Opublikowano 13 Listopada 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 007 z MI6* taką ma idee fixe: * czyt. ou, ou, seven z emaj six
Leszek_Dentman Opublikowano 14 Listopada 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 No co, nie macie pomysła?
Marek Hipnotyzer Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 007 z MI6 taką miał idee fixe: "jeśli tego dobrego Brosnana zamienią mi na Hugh Granta" to wolę Crucifix ( czyli rolę w "Pasji" - przyp. MH)
czarna Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 007 z MI 6 taką miał idee fixe by wydać tomik wierszy z ilustracjami gejszy wyszedł mu japoński komiks Leszku :)...dziękuję za wsparcie w walce limerykowej
Leszek_Dentman Opublikowano 15 Listopada 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 Nie doceniałaś swoich możliwości. Znowu napisałaś coś fajnego :-). Wstarczy uwierzyć w siebie- i idzie z górki. J.I.S pisał: Myjcie się dziewczyny, bo nie znacie dnia ani godziny! A ja sparafrazuję: Piszcie dziewczyny limeryki, a kiedyś przyjdą wyniki!
asher Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 007 z MI6* taką ma idee fixe: żeby w filmie zagrać rolę i poprawić swoją dolę wyszło z tego wielkie nic Rozkręcam się. To fajne jest!
Leszek_Dentman Opublikowano 15 Listopada 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 dobrze się rozkręcasz. na drugi tydzień nowy (mam nadzieję) turniej. Powinieneś w to wejść.
Rekomendowane odpowiedzi