aluna Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2012 jestem tylko człowiekiem cierpię i tęsknię jak ty odurzam się radośnie każdym oddechem topnieję mniej siebie coraz wiecej ciebie nie powrócę już tam łąki ubierają wrzosy tylko skowronkom pozwolę zaśpiewać głośno co minęło goniącym chmurom zawstydzona płaczem przysłonię niebo wstążką przetkam wspomnienia usiądę zamyślona w cieniu rozhuśtam myśli prognozą i będę jak kiedyś mimozą
Alina_Służewska Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Aluno :) ale zagrałaś na emocjach aż ogarnęła mnie nostalgia a potem żal - wszystko co piękne przemija dobrze że zostają wspomnienia jak zwykle potrafisz zręcznie sięgnąć po symbole pozdrawiam :)
NOWA Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2012 No nie, tylko nie mimozą. Smutkiem powiało. Pozdrawiam:)
Sylwester_Lasota Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2012 gdy kwitną wrzosy, skowronki już nie śpiewają :) poza tym, całkiem fajnie :) pozdrawiam i do poczytania :)
aluna Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Alinko dziękuje ,ze pochyliłaś się nad moim pisaniem! Myślę jak Ty ,"wszystko co piękne przemija dobrze że zostają wspomnienia ", z biegiem lat , mądrzejsi o doświadczenia (jakieby nie były)doceniamy każdą miłą chwilę jak nas spotka , a co było nie wróci choćbyśmy" na głowie stanęli"! Miło poczytać Twoj komentarz, bardzo, bardzo! Serdecznie! Hania
aluna Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nowuś miło Cię gościć pod wierszem! Pojadę poR. Riedlu" w życiu piękne śa tylko chwile"! Serdeczności! Hania
aluna Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A u mnie Sylwku zaśpiewają , bo tak je uprosiłam!!! Dziękuje ,że poczytałeś! No to do poczytania! Pozdrawiam! Hania
Judyt Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2012 mimoza- specyficzna roślina, hmm... "mimozami jesień się zaczyna", wiersz piękny,mimoza jak poza J.
aluna Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judytko dziękuje ,że zechciałaś poczytać moje westchnienia- mimozą , po dotknięciu zniknę,,,! Serdeczności! Hania
Rekomendowane odpowiedzi