Pociągowy Poeta Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2012 *** ta skorupa jeszcze wczoraj była ciepła na złączach poszczególnych brył skrzyła się ciekła miłość - Nasza dzisiaj zastygła i zimna jakoś ją nazywałeś, jakoś śmiesznie nie pamiętam w swoistym apogeum wszystkie te bryły tonęły i zatracały swoją jednostkowość i śmialiśmy się, a przed snem tuliliśmy nasze ciała w Jedni uczuć skorupa ta jak świat mój i Twój teraz rozpada się teraz zapada się w sobie długotrwała susza i lód nadwątliły strukturę i zdezaktualizowały ów ciepły lubrykant pamiętam drganie napięcie strun nie potrafię już słuchać, ani patrzeć bo rozpad oślepia mnie a Twoja obecność doprowadza do szału ta skorupa traci swoją integralność tak naprawdę rozłupywałem ją od lat, z każdej strony ukradkiem jakoś ją nazywałeś, tak śmiesznie nie pamiętam zostańmy przyjaciółmi
Gość Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2012 "ciekła miłość"... dodać "u" z przodu i wszystko jasne: "zostańmy przyjaciółmi".
Alina_Służewska Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2012 a może taki tytuł : "Łapać u ciekło" :) fajny tekst dobrze napisany temat trudny smutny ale przedstawiony z ciepłym dystansem do tego co było minęło pozdrawiam :)
Pociągowy Poeta Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2012 dziękuję za ten miły komentarz. mam typowe problemy z tytułowaniem. propozycja do rozważenia :)
innocenty_prędki Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2012 lubrykant... to taki absztyfikant, który uwielbia Fa-bryki :) fabryczny laborant :b a tytuł: ciułapka Pozdrawiam;Pociągający Poeto ;))
Pociągowy Poeta Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2012 ha, fantastyczna opcja :D dzięki ciułapka mnie powaliła
NOWA Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Ciekawie i inaczej o uczuciu zastygającym, gasnącym. Pozdrawiam:)
Sylwester_Lasota Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2012 z tytułem 'bez tytułu', dobre, chociaż myślę, że można jeszcze dopracować pozdrawiam i do poczytania :)
Rekomendowane odpowiedzi