Leszek_Dentman Opublikowano 13 Listopada 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 No i zgubiłam się... Wiedziałam, że kiedyś musiało do tego dojść. Leżę samotnie i rozmyślam o wielu pięknych chwilach mego niezbyt długiego, wielce jednak urozmaiconego życia. Pamiętam przyjęcie w ambasadzie. Ambasador całował długo i namiętnie, a ja byłam w siódmym niebie. Albo te wszystkie bale…Przelotne muśnięcia ust rozgorączkowanych młodzieńców, delikatne, acz wymowne uściski ich ciepłych rąk… Do dziś drżę z podniecenia na wspomnienie tych pięknych chwil. Ale cóż- kiedyś wszystko musiało się skończyć... Nic to! Przynajmniej mam o czym wspominać. Dobrze, że nie jestem zwykłą, zimową, a tym bardziej roboczą rękawicą .
asher Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 Cacy! Wcielasz się w takie cuda, że szczena opada... Tylko wyjątkowo tym razem króciutko...
Leszek_Dentman Opublikowano 15 Listopada 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 Nie spodziewałem się laurki. QQQQQQQQQQ
czarna Opublikowano 15 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2004 wspomnienia...rękawiczki? ciut perwersyjnie i ze smakiem...
UFO Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 Mnie sie nie podoba. Ale ciepłe pozdro
Rekomendowane odpowiedzi