Wes poeta Opublikowano 13 Listopada 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Piwojanym od rana rozwódczonym od wczoraj odrzwie knajpy rozpękły na rozszczep z tłumem kacem rzuconych w zapragnieniu kolana zginam biję o stołu czoło piwojarska nirwana od tygodni trwająca zaprzechodzi w delirium wierszące
Roman Bezet Opublikowano 13 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2004 Po co Pan to robi - te wynalazki słowne? Wie Pan? Brak konsekwencji: albo pisze Pan "własny świat", albo obyczajowe obrazki "z tłumem / kacem rzuconych". To taki temat, że się czyta - proszę więc nie obawiać się o zrozumiałość. Swoją drogą ciekaw jestem jakby wyglądało to "pisanie" przy mniej barwnym zagadnieniu. pzdr. bezet
Tommy Jantarek Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 piworannym spiritus perfectus knajpodrzwi rozszczękły z tłumem kacem rzuconych w za przed lgnieniu stawuję stołuję czołem piwna ni jarska rwana od tygla dni rwąca za przed chodzi w lira te deum gorszące Bełkotać to i na trzeźwego można.
pan_ktotam Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 'nowe słowa' - za dużo ich stanowczo... nie pasuję i psują klimat.... a miało być tak pięknie.... p.s. dlaczego kolejny raz określono nirwanę? - ubolewam.... ale to nic...
Wes poeta Opublikowano 14 Listopada 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 nabełkotałeś się Tommmy... i co z tego ? ani poezja ani życie ? pozdrawiam
seweryna żuryńska Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 mnie zapachniało dekadencją melodia się nieco zgubiła, a żal no i lubię zabawę z literkami tutaj nie razi u Tommego tak, bo wtórna i cyniczna pozdrawiam seweryna
Tommy Jantarek Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 Wtórna - gdyż pierwotna nie mogła być, cyniczna - cynizm to dla mnie pochlebstwo, razi - więc cel osiągnięty. Dziękuję Seweryno :))
Rekomendowane odpowiedzi