JacaM Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2012 brakuje mi szczerości prostoty uścisku dłoni bez kupczenia sztuczne oko tworzy prawdę jak bajkopisarz brukuje dorosłość żeby zachować milczenie pod natłokiem informacji błogosławieni cisi choć bezdomni tulą ziemię pod głową flauta najbardziej kołysze gdy świat światem pijany
andrzej_barycz Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2012 zgiełk błogosławieni cisi choć bezdomni tulą ziemię pod głową gdy świat światem pijany Żeby uciec od natłoku informacji i zachować prostotę (mimo, że to tylko dziesięć wersów, tekst jest przegadany), proponuję powyższą formę.
Mirosław_Niewierszyn Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Pomimo że formalnie nie jest to mistrzostwo świata, to i tak ten tekst mi się podoba, jest w nim, dla mnie, jakaś wartość. Jeśli chodzi o formę, to myślę, że kierunek, który wskazuje Pan Andrzej jest właściwy.
JacaM Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2012 szczerości dłoni bez kupczenia sztuczne oko brukuje milczenie natłokiem informacj błogosławieni cisi choć bezdomni tulą ziemię pod głową gdy świat światem pijanyhm...........??
Mirosław_Niewierszyn Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Nie wiem. Moim zdaniem coś uciekło, ale wola Autora :).
Alina_Służewska Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a może... "zgiełk" prostota szczerość uścisk dłoni - sztuczne oko - błogosławieni cisi choć bezdomni tulą ziemię pod głową gdy świat światem pijany Autora pozdrawiam :)
Rekomendowane odpowiedzi