aluna Opublikowano 19 Lipca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2012 chciałabym wtulić się w ramiona życia pohuśtać w rytm bijącego nie w takt lekko aby nie bolało poczuć ciepło ranka i zapachy dnia odnaleźć zagubione kolory zostawię na brzegu skrzepy nie pozszywam i nie zalepię posprzątam apteczkę znajdę antidotum przecież wczoraj niechcąca się skaleczyłam podgrzeję gorzki napar łykając zwymiotuję robale żrące kości przecież mam jeszcze granice nieskończone
Stefan_Rewiński Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2012 Ciekawe, tylko nie powinnaś wymiotować w publicznym miejscu, t.j. na ORGu.
aluna Opublikowano 19 Lipca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Stefanie za czytanie, i za ciekawe...! A resztą komentarza , to mnie rozbawiłeś,,,! Pozdrawiam! Ja
innocenty_prędki Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2012 przeczytałem i nic bym nie zmieniał ujęły mnie granice nieskończoności :))
aluna Opublikowano 20 Lipca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuje prędki za czytanie i odniesienie sie do przekazu! Jestem pewna , że wiesz jakie granice mam na mysli ! Pozdrawiam! Ja
Alina_Służewska Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2012 kolejny dający do myślenia wiersz pierwszy wers ujmujący:) "chciałabym wtulić się w ramiona życia" autorkę pozdrawiam:)
aluna Opublikowano 20 Lipca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Alinko dziękuje za pochylenie się nad moim przemyśleniem! Dziękuje za... "kolejny dający do myślenia wiersz,,,"i za... ... "pierwszy wers ujmujący..."! Serdeczności! Hania
Mirosław_Niewierszyn Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2012 Przeczytałem Pozdrawiam
aluna Opublikowano 22 Lipca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuje Mirku za przeczytanie! Pozdrawiam rownież! Ja
Rekomendowane odpowiedzi