Kraft_ Opublikowano 24 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2012 przyczepiły się oczy jak ona sypnęły piachem w Pazurę Czarka ktróry nie dał bo Chlopaki nie płaczą przecież obciąć ręki sobie i miał rację bo przecież i jeszcze raz przecież kto po pustyni oczy gubi ten widzi oazę chociaż a przecież bo nie powinien fata morgany używać za nadto bo jeszcze zobaczy za wiele zbyt i potem co wzrośnie tak sobie pod pachami temu da powąchać i tamtemu choćby nawet nie chciał a i ona da choć chodź chodź i choć ot dylemat pójdziemy lepiej na spacer poszukać oczu na pustyni z nutką szaleństwa gdzie kaktusy wiodą prym powiedziałem kutasy? nie chyba nie echhh jednak damy radę popatrz spójrz mi w oczy też są bo nikt tak nie pisze jak Ty ... a tak w ogóle to zakręcilo mi się w głowie od tego piasku że o oczach nie wspomnę zapatrzony bo spuchł ... y
mormon Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2012 Jest trochę za dużo tych bo. Można zmienić w kilku miejscach i zastąpić literką i czy też niech. Nie będzie tak rzucało się w oczy i da dla tekstu urozmaicenie. Pozdrawiam
Kraft_ Opublikowano 24 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. fajnie, dzieki ...;)
Ewa_Krzywka Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2012 wow!...wspaniały, zakręcony wiersz........*+*)))
Kraft_ Opublikowano 25 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jestes wielka, większa nawet od tych "bo" ... nie potrafię opisać ...:)))
Anna_Para Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2012 Rozumiem styl "bełkotu", wprozie spotkałam się z takim stylem u Masłowskiej. Jednak stajesz na granicy poprawności, i nawet jeśli "za nadto" jest zamierzonym zabiegiem, jak "fata morgana", to jednak siejesz w czytelniku niepewność, czy aby nie są to po prostu błędy. Wiem... sama miałam kłopoty z "bezciebiami"... Nie wiem - po prostu:) Para:)
Rekomendowane odpowiedzi