Anna_Myszkin Opublikowano 17 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Peelka wykona (jeśli jej się uda), wyrok w pełnym świetle. Dzięki, Nato, i pozdrawiam :)
Anna_Myszkin Opublikowano 17 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak, jest rozjazd, Lilko, i za tę "nierymność" polecą głowy ;) Pozdrawiam :)
Anna_Myszkin Opublikowano 17 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak, jest zawsze nowy, dopóki jest, a wnioski trza wyciągać, bo po to jest. Dzięki, Bajadero, za to że zajrzałaś :)
Anna_Myszkin Opublikowano 17 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Można i tak o "przygodnych" pomyśleć - nie mam zastrzeżeń do innych czytań, a Ciebie, Olku, pozdrawiam :)
Anna_Myszkin Opublikowano 17 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło, że byłaś, Izo. Zmieniłam szyk na "coraz częściej przygodne", ale nie wiem, czy to poprawi odbiór. Pozdrawiam :)
Anna_Myszkin Opublikowano 17 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie inaczej, Grażynko, bo na związek, więc też na siebie. Dziękuję, ze zajrzałaś i zostawiłaś ślad :)
Anna_Myszkin Opublikowano 17 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Masz prawo, Elu, do każdego odbioru, nie tylko pozytywnego, a takie komentowanie wybrakowanym ani trochę nie jest. Zmieniłam szyk - może choć o krztę przesunie akcent na rymy przygodne. Pozdrawiam Cię :)
Anna_Myszkin Opublikowano 17 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Też tak raz przeczytałam i pomyślałam, że powinnam to zapisać, żeby odciążyć peelkę od roli kata, ale... niech będzie dramatycznie ;) Dzięki, Magdaleno :)
Anna_Myszkin Opublikowano 17 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mnie tylko martwi, że ludzie, teoretycznie sobie życzliwi, potrafią namieszać w szykach, zagmatwać... Pozdrawiam i dziękuję, Dyziu :)
Kaliope_X. Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2012 moim skromnym zdaniem, Anno, teraz jest wymowniej, na przygodne - "akcentowniej" ;)) pozdrawiam, in-h.
Anna_Myszkin Opublikowano 19 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przestawiałam wielokrotnie - tak już zostanie. Dziękuję, Kaliope, za ponowne zajrzenie.
Emmka_Szlajfka Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2012 jak się nie przyśni- niech jest stracony, niech by i przygodnie. podoba mi się to postanowienie, pozdrawiam:)
Anna_Myszkin Opublikowano 21 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2012 Dziękuje, Emmko, za czytanie i słowa komentarza. Pozdrawiam :)
Roklin Opublikowano 22 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2012 Nie wiem, czemu, ale w pierwszej kolejności skojarzył mi się Twój utwór z halo. Może dlatego, że jest tym dla Księżyca, czym noc dla dnia, a mgła dla łąki. Za zasłoną wiele rzeczy jest łatwiejszych... można się ukryć przed światem i przeczekać... Smutne pożegnanie... Ciepło pozdrawiam :)
cezary_dacyszyn Opublikowano 1 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2012 I Ty , Aniu - w tym poczcie ?? Choroba , my chyba wszyscy nadwrażliwi i tak mamy ... Najważniejsze , by jakoś się otrzepać , choćby z bólem , i ciągnąć wózek dalej . Życzę :-) Wiersz oczywiście dobry , fajne pierwsze cztery ...
Rekomendowane odpowiedzi