M._Krzywak Opublikowano 2 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2012 dlatego siedzą tutaj i teraz bo było kiedyś kiedyś to kiedyś znikło on nie wie i ona nie wie kiedy siedzą czarne myśli nad czarną kawą pod czarnym niebiem prowincji nigdzie już nie odnajdą tego kiedyś może mogliby chociaż nie warto mówic że zawsze to zawsze zdradza
M._Krzywak Opublikowano 2 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2012 Gdzieś tam w tle może pojawic się Gałczyński, żeby nie było :)
Kaliope_X. Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2012 zawsze jest teraz gdy naprzeciwko siebie znów łagodnie dzieli ich względność poczucia czasudlatego siedzę tutaj i teraz wyczytując sobie ułamki z międzywersów - z takich zawsze warto. kłaniam się z pozdrowieniem, in-humility.
Baba_Izba Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2012 Świetna gra słów wyzwalająca treść wiersza! Już słyszę ten wiersz w wykonaniu Andrzeja Poniedzielskiego! Z pozdrowieniami - baba
monster1976 Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2012 Niebiańska poezja wręcz. Autor pijany to coś pisał? Taki wężyk dziwny. Kiedyś może pan i coś napisze ale to radziłbym wykasować.
Magdalena_Blu Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2012 Żeby szukać Gałczyńskiego trzeba wiedzieć jak wygląda, czego czytelnikowi i sobie życzę, więc szukam:) Bardzo mi się podoba. Pozdrawiam:)
Anna_Myszkin Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2012 Wielkie słowa (chciałam napisać "zawsze"), budzą podejrzenia - to prawda. Pozdrawiam z wyrazami podobania się :)
M._Krzywak Opublikowano 4 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2012 A ja dziękuję - tak w chwili wolnego pisałem, ale po "Balu zakochanych" i "Mężczyźnie w damskim kapeluszu" :)))
Nata_Kruk Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2012 Fajnie pozakręcane i pomimo tego.. jest spójna całość. mówic że zawsze to zawsze zdradza... :) Pozdrawiam.
Gość Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2012 Nazwisko dostrzegłem znane więc poczytałem i podoba mi się, chociaż mam zastrzeżenie jedno niech pan te powtórzenia zastąpi. Tekst ciekawy i dziwię się, że pan pisze w dziale dla początkujących. Odpowiedź znam tamten dział tzw hydepark przypomina:-) pozdrawiam i dalszych życzę inspiracji
Bajadera Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2012 przytaknę krytykowi70- racja, teraz w tym dziale pojawiają się lepsze, dobre wiersze. tak sobie siedzą, klimat niemocy. nostalgia na temat minionego i brak perspektyw. sama prawda. pozdr.
cyklop Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2012 Gratuluję! Mnie trafiło w środek... tarczy (?)
Roklin Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2012 Dobry wiersz, zatrzymał na dłużej. Prowincja... to jest to... lubię te klimaty... Nie lubię za to kategoryzowania - to nie pomaga. Podoba się, czuję, że jeszcze tu wrócę... Ciepło pozdrawiam :)
Rekomendowane odpowiedzi