Latarnik_z_Faros Opublikowano 1 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2012 chłonę światło jestem światłochłonem piję je i zagarniam miękkim ruchem meduz a cóż możemy wiedzieć możemy wiedzieć tak mało o tym że wiemy tak mało nektary chłonę ile ich tylko jest nie ma ode mnie bardziej zwinnej pszczoły a cóż możemy wiedzieć możemy wiedzieć tak mało bajki chłonę bajki: te zawsze do mnie lgnęły dobre nianie dzikie bestie krzyża książka trudna wiemy tak mało krasnal w naszym mieszkaniu większy niż my gospodarz : wyśle gęsi by zszyły na nowo horyzont w schowku na tęcze kolory porachuje
Wawrzynek Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2012 a cóż możemy wiedzieć możemy wiedzieć tak mało o tym że wiemy tak małoa cóż możemy wiedzieć możemy wiedzieć tak małowyśle gęsi by zszyły na nowo horyzont...i nauczyły mówić po polsku i składnie. Uczcie się nieuki od mistrza.
mefisto35 Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2012 Tekst skojarzył mi się z pewnym bardzo znanym pisarzem powieści. Gość ma milionowe nakłady. Ten styl pisania taki jakby się cofało słowa na płycie winylowej on takie w powieściach czasem pisze. Ciekawy tekst.
Wawrzynek Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2012 Co do jednego masz racje Mefisto...jakby cofało, zgrzytało ...słowo na płycie winilowej.....Dla mnie to nie jest ani oryginalne, ani odkrywcze a najbardziej brak mi tu , niestety , płynnosci...ale to pewnie przez to cofanie na płycie :). Moge mieć swoje zdanie?...prawda, że mogę.
Marlett Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2012 Tytuł nieadekwatny do treści, jeśli już to; wielochłon. Utwór przegadany i te entery - zmień formę. PozdrawiaM.
mefisto35 Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2012 Przypomnina to tych dj- ów granie czyli szarpanie. Temat nieciekawie przedstawiony to dlatego gdyby to i owo dodać tam coś wyrzucić można ciekawy tekst na pomyśle stworzyć.
Wawrzynek Opublikowano 2 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2012 Czytając poezję, ja nie chcę nic " tu odjąć ...tam dodać.." ...bo niby chcodzi tekst jak płyta gramofonowa. Ja chce czytać poezje...tylko tyle.Nic nie może się zacinić.
dawniejbezet Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Proszę rozważyć usunięcie pogrubionych fragmentów (moim zdaniem nie wnoszą nic szczególnie nowego). I jeszcze fragment: "krzyża książka trudna" - jest ciemny, nie da się odczytać - szkoda. Podobają mi się zabiegi z powtarzaniem refrenicznym, byle nie przedobrzyć nadmiarem. Pozdrawiam
Gość Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2012 Wyżej wymienione i podkreślone słowa nie zmienią faktu: tekst nieciekawy i napisany amatorsko wręcz niżej niż amatorsko. To naprawdę dla wprawnych poetów dział???
dawniejbezet Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Proszę uzasadnić, bo to pustosłowie (amatorsko) równie dobrze można odnieść do określenia "krytyk". Pozdrawiam
Mirosław_Niewierszyn Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2012 Tak, są światła w ciemności, do których lecą wszystkie ćmy.
Rekomendowane odpowiedzi