Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Żart

Rekomendowane odpowiedzi

Witam kredensisko:)
Wiem ,że to "żart" ,ale jeśli już o żyjątkach morskich zaczęłaś to trzeba było to ciągnąć i skończyć jakąś "głupotką" ,więc środka w ogóle nie kupuję.

Inna sprawa to komentarze pod
, które niestety przeczytałem.
Zajadłość ,głupota i zaścianek i dalej to już nawet komentować .....

Za zabawę słowem ,tematem ,rymem można by przecież karać śmiercią albo chociaż śmiercią.Kto za? Proszę podnieść rękę i .... pier....ąć się w czoła.
pozdr

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Wiesz przyznaję Ci rację , że ten środek niepotrzebny , ale jakoś tak mnie pokorciło , aby włączyć się żartem w dyskusję o poezji , która tutaj przybrała, jak słusznie zauważyłeś, bardzo niesmaczny ton inwektyw , zajadłości, pomówień a nawet swoistych krucjat przeciwko.... etc. ze szkodą dla pięknego pomysłu pisania i czytania wierszy na forum. Zachodzi pytanie gdzie są granice? Kiedy ktoś je przekracza i czy są i powinny być jakieś konsekwencje? Sądzę , że prawdziwa poezja obroni się sama, co nie oznacza iż to siebie zaliczam do tej prawdziwej, o tym decydują czytelnicy. I to jest ok. jeśli natomiast dochodzi do sytuacji o których powyżej to niestety mam obawy , że co wrażliwsi i dobrzy poeci opuszczą ten portal i przeniosą się w inne miejsce z wielką szkoda dla niego.
Pozdrawiam Kredens

Wiesz przyznaję Ci rację , że ten środek niepotrzebny , ale jakoś tak mnie pokorciło , aby włączyć się żartem w dyskusję o poezji , która tutaj przybrała, jak słusznie zauważyłeś, bardzo niesmaczny ton inwektyw , zajadłości, pomówień a nawet swoistych krucjat przeciwko.... etc. ze szkodą dla pięknego pomysłu pisania i czytania wierszy na forum. Zachodzi pytanie gdzie są granice? Kiedy ktoś je przekracza i czy są i powinny być jakieś konsekwencje? Sądzę , że prawdziwa poezja obroni się sama, co nie oznacza iż to siebie zaliczam do tej prawdziwej, o tym decydują czytelnicy. I to jest ok. jeśli natomiast dochodzi do sytuacji o których powyżej to niestety mam obawy , że co wrażliwsi i dobrzy poeci opuszczą ten portal i przeniosą się w inne miejsce z wielką szkoda dla niego.
Pozdrawiam Kredens
Podpisuję się pod twoimi słowami.!!!!!!!!!!!
pozdr

Z problemami to jest tak , że powstają, a jak się je rozwiązuje , to powstaje nowa jakość, przeważnie okresowo lepsza, więc jeśli jakimś wierszem przyczyniłam się do powstania problemu, co z kolei wymusiło jego rozwiązanie i w konsekwencji polepszenie sytuacji to jakąś tam pozytywną rolę odegram , a może zupełnie niezamierzenie uda mi się coś dobrego napisać , kto wie?
Pozdrawiam Kredens