Krzysztof_Kurc Opublikowano 26 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2012 matka wie wszystko z obowiązku nawet śpiąc skleja brzegi pierogów ojciec jest głuchy z przyzwyczajenia złodziej zdarzeń usiadł mu na głowie jestem ich dzieckiem z dobrych czasów mam dla ciebie duże zapasy miłości
mefisto35 Opublikowano 26 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2012 Krótko a ile w tym wymowy;-) Może te pierogi zmienić bo ktoś będzie miał na nie ochotę;-)
Krzysztof_Kurc Opublikowano 26 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wolę jak lepi pierogi niż smaży placki ziemniaczane. Chętni są na jedno i na dugie. Pozdrawiam Krzysiek
Kaliope_X. Opublikowano 26 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2012 dobrze, że można coś czasem zrzucić na karb "przyzwyczajenia", bo to mimo wszystko jakaś pociecha. dobrych czasów nie zabierze nawet poczucie obowiązku. teraz też są dobre - z dużym zapasem miłości. Pamiętaj! :) kłaniam się, in-humility.
Anna_Para Opublikowano 26 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2012 Kolejny udany wiersz, KK. Ładnie, bez patosu i zadęcia, a tak "z miłością". Brawo. Pluskam, Para:)
Judyt Opublikowano 27 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2012 z przyjemnością przeczytałam ten domowo-ciepły-wspomnieniowo wiersz J. serdecznie
Krzysztof_Kurc Opublikowano 27 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zapasy są duże, mam nadzieję że wystarczą. Pozdrawiam Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 27 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Trochę "okolicznościowy" tekst. Dzięki. Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 27 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cieszę się że Ci się podobał. Pozdrawiam Krzysiek
Rekomendowane odpowiedzi