M._Krzywak Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. na tęczowej chmurce leży - wygrzewa białe łapki:) baj baj - mruczy - rock end rola na pamięć się uczy - potem wystrzeli go z automatu by obwiesić światu nowinę: poezja jest - ma się dobrze nie zginie:) heja! tak pozdrawiam:) Jest szansa na otrzymanie normalnej wypowiedzi, czy te pseudopoetyckie podrygi są już wpisane w ten cyrk?
maria_bard Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2012 To miał być żart? Nie udał się. I w formie i w treści. Takie teksty wymagają mistrzostwa, wirtuozerii we władaniu słowem. Pozdrawiam. E.
Jolanta_S. Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2012 Trupom się nie odpowiada... prawda Alino?
Alina_Służewska Opublikowano 24 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. odpowiem żartem - żart biorę od życia - z nim jest fajniej:) Mario miła:) faktycznie mistrzostwo i wirtuozeria to królowe słowa - jeśli kręcą spiralne piruety to robią to dla rozrywki nie dla czyjejś udręki:) a jeśli kogoś przypadkiem od piruetów zaboli głowa lub za szczypią oczy wystarczy odbić się od trampoliny i wskoczyć w otwarte ramiona Aliny - tej od Balladyny wyrozumiała z niej dusza ale nie dostała jej od Kopciuszka a od Bony:) wiersz rzeczywiście skromny:) dziękuję za zainteresowanie:) za to uśmiech daję i pozdrawiam skromnie:)
Alina_Służewska Opublikowano 24 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Z trupami też gadam:):):) kiedyś podobno zabiła mnie Balladyna też z trupem Pani rozmawia choć przez chwilę:) ach, jaki świat wspaniały - wreszcie przyjmuję damy:) jest mi bardzo miło kłaniam się nisko:) o, jak ślisko:)
Stary_Kredens Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2012 Tak coś w tym rodzaju było w piosence Młynarskiego , ach życie kocham cię nad życie śpiewała Edyta Gepert , ale o cięciach już nie ,tylko ta poprzednia fraza mi się podoba , ale to już było Pozdrawiam Kredens
Alina_Służewska Opublikowano 25 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam Stary Kredensie:) znów jesteś:) miło że czytasz moje wiersze ten kojarzysz z działalnością artystyczną Wielkich - chylę przed nimi głowę w pokorze:) do "juchu" zaglądam nadal - super:) dziękuję ciepło pozdrawiam:)
Alina_Służewska Opublikowano 25 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. na tęczowej chmurce leży - wygrzewa białe łapki:) baj baj - mruczy - rock end rola na pamięć się uczy - potem wystrzeli go z automatu by obwiesić światu nowinę: poezja jest - ma się dobrze nie zginie:) heja! tak pozdrawiam:) Jest szansa na otrzymanie normalnej wypowiedzi, czy te pseudopoetyckie podrygi są już wpisane w ten cyrk? bardzo proszę: w cyrku nie wszystko jest proste - są często wywijasy zakrętasy czasem nitki krzywe lub ostre:) uśmiech przesyłam:)
Rekomendowane odpowiedzi