Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

@Adam Zębala Oczywiście, tylko mnie chodziło o specjalny rodzaj człowieka (może niefortunnie to brzmi). Który był/jest bardzo cenny dla wszystkich a którego się pozbyto/pozbywa. Dzięki za wpis 
    • @andrew @Ewelina @Proszalny @Magdalena @Jacek_Suchowicz @LessLove @Waldemar_Talar_Talar dziękuję! @Waldemar_Talar_Talar rzeczywiście, jest o budowie i działaniu mózgu oraz sztucznego mózgu- korporacji:), następny wiersz już przygotowany, ciekawe...jak będzie przyjęty... @Waldemar_Talar_Talar "Ewie T."- mowa o historii powszechnie znanej,  sprzed kilku lat.
    • @aniat. Ok,dzięki. Poprawiam.    Pozdrawiam serdecznie  Miłego dnia  @aniat.

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

@andrew Poprawiłem, niech tak zostanie . AI mówi, obie formy poprawne. 
    • Ale fajny wiersz. Taki niby lekki, ale jednocześnie,przepełniony bliskością i spełnieniem.
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

@Poet Ka :) tak tak, to taka senna, pa ra doksalna logika, do której klucz jest niezbędny:) Dziękuję         @Marek.zak1 Tak, taka mieszanina tego i owego ;) Dzięki, również zdrówka          @Poet Ka miło mi         @Myszolak Mnie też, dokładnie. Czasem nie mogę uwierzyć, że to wyprodukował mój umysł :(  Dzięki :)           @Mitylene Rzeczywiście, podejście do snu jak do filmu wiele rzeczy wyjaśnia... i ... uatrakcyjnia :) Dziękuję          @Waldemar_Talar_Talar Dokładnie. Pozdrawiam również z uśmiechem:)      
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...