Kraft_ Opublikowano 22 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2012 przez jeden most między nami posłannictwo w drugi brzeg dniem moralnego nieładu stoisz naga na skraju szeptów zapatrzony nie wypieram sie pragnień postawiłem pierwszy krok zaskrzypiały stare deski w tafli wody odbijam czekanie nie przegap tego głosem nieba i ziemi nie sprzeciwiam się światu by cię zapisać potrzebuję tylko kartki papieru wołam bezgranicznie a tytuł jest gdzieś między słowami jak tu ładnie tylko uwierz
Rihtik Stempelek Opublikowano 22 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2012 Krafcie, dopomóż memu rozumieniu:posłannictwo w drugi brzeg - w niedowiedzeniu: ślę? Co masz na myśli? Zapewniam, to po prostu tylko z ciekawości. Uczę się od ciebie :)
Kraft_ Opublikowano 22 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. w drugi brzeg, czyli w brzeg który jest blisko, jest widoczny, ale oddziela go rzeka ... wysyłam tam swoje posłannictwo, którego celem jest zjednoczenie obu brzegów... coś w ten deseń ... pozdr. K :)))
Kraft_ Opublikowano 22 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i lepiej ... nie ucz się ode mnie, hehe ;)))
Rekomendowane odpowiedzi