WiJa Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2012 Kapitalny manifest poetycki, a więc nie jakiś przyciężki i śmiertelnie poważny utwór, tylko swawolne (wręcz zawadiackie), z błyskiem w oku (nie bez mrugnięcia) przekazanie istoty rzeczy twórczej. Jestem więc pełen podziwu i szacunku za ten wiersz, bo to zaiste swoista i piękna ars poetica. I właśnie takiego podejścia do sprawy twórczości, czego kwintesencją jest puenta (a właściwie ostatni wers) każdemu życzę. Pozdrawiam
Alina_Służewska Opublikowano 10 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2012 WiJa powiem krótko - serdecznie dziękuję:)
Alina_Służewska Opublikowano 10 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. przepraszam Pana:) - proszę wpaść później obiad się przypali:) podzielę się udkiem - (jeśli coś ze mnie zostanie) :( :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) widzę, że jesteś jednak kolejnym przykładem grafomana, który każdą wypowiedź przemaluje tak (rozumowo?) aby...................jemu - grafomanii się lepiej oddychało z lekką nutką hipokryzji... jesteś mi jakoś dziwnie bliższy i dobrze że tym razem w spokojniejszej porze wiedziałam że przyjdziesz nie mogło być inaczej przecież nietoperz to taki smaczny ssaczek można zjeść go w całści:) miam miam... ma chrupiące kostki:) proszę się nie obrażać - grafomania ludziom się zdarza:) cieplutko pozdrawiam:)
Mariusz_Sukmanowski Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2012 No i cholera rozmarzyłem się ,a to przecież nie jest zdrowe.Takie "podmioty" nie istnieją przecież !!!!!!!!!! tak jak i koniki ze skrzydełkami. I tu pomyłka ,bo istnieją.Teraz do mnie doszło ,że polne mają skrzydła i niestety szarańcza też. Ps: Gdybyś ( w razie czego ) droga autorko pozbywała się jaguara ,chętnie przyjmę:")Możliwa wymiana ..... adresu do korespondencji .pozdr
Alina_Służewska Opublikowano 10 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2012 serdeczne dzięki za wszystkie słowa:) adres mój zastrzeżony znają go tylko Ci co myślą o mnie a ja o nich:) pozdrawiam:)
LadyC Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2012 Ratunku! A ja zwabiona punktami liczyłam na wiersz! Biada mi naiwnej!
Alina_Służewska Opublikowano 10 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. spokojnie ze mną gorzej - jestem marność nad marnościami pozdrawiam
M._Krzywak Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a o co dokładnie chodzi czy wiersz ponad wiek czy dzieci z gazu:) znamy się na żartach:) dzięki za poczytanie:) To polecam jeszcze oddac komputer, dosiąśc pegaza i fruuuu....
Alina_Służewska Opublikowano 10 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a o co dokładnie chodzi czy wiersz ponad wiek czy dzieci z gazu:) znamy się na żartach:) dzięki za poczytanie:) To polecam jeszcze oddac komputer, dosiąśc pegaza i fruuuu.... super móc poeksperymentować - kogoś zmartwić kogoś rozśmieszyć coś przefiltrować by poczuć ludzi i umieć komputera nie żałować:)
M._Krzywak Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a o co dokładnie chodzi czy wiersz ponad wiek czy dzieci z gazu:) znamy się na żartach:) dzięki za poczytanie:) To polecam jeszcze oddac komputer, dosiąśc pegaza i fruuuu.... super móc poeksperymentować - kogoś zmartwić kogoś rozśmieszyć coś przefiltrować by poczuć ludzi i umieć komputera nie żałować:) Super też jest komunikowac się językiem ludzkim.
Ewa_Krzywka Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2012 Dobre zastosowanie metafor do obiegowych pojęć. Plus i pozdrawiam ;)
Alina_Służewska Opublikowano 12 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ewo dziękuję za aprobatę:) ciepło pozdrawiam:)
Mirosław_Niewierszyn Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2012 nie potrzebne mi stalowe rumaki BMW mercedesy jaguary skrzypiące szafy naładowane prądem (ś)migające pudełka karmione sieczką z automatu żadne jedno dwuślady co na prostej lub za zakrętem zmieniają się w pył chcę bez zbędnego balastu lekko na bosych nogach wbiec w ranczo by choć przez chwilę na oklep dosiąść skrzydlatego konia Trochę poprzecinałem. Może coś się przyda? A kojarzy mi się jakoś z tym: http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Sza%C5%82_Podkowi%C5%84skiego.jpg
Alina_Służewska Opublikowano 16 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2012 za niepoprawne skojarzenie dwója - nie ten obraz w moim wiersz wszystko inaczej - boso ale jest koń skrzydlaty i są złote szaty za posłowie dzięki - u mnie leciutko piękniej:)
Alina_Służewska Opublikowano 16 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2012 koń skrzydlaty ufa tylko słowom jego amazonki:)
Rekomendowane odpowiedzi