Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Rafael Marius mam wrażenie, że moja nieuwaga jest stale.  Czasem wręcz czuje się jak porcelana...
    • Było całkiem przyjemnie  Całkiem prosto Całkiem bezmyśli Całkiem bez obaw Drażniących wnętrzności    Aż nagle się pojawiło Bezszelestnie  Refluksem i zgagą Z ciągłymi myślami  Poranionymi od sztyletu lęku   Zaścielone łóżko woła ,,przyjdź,, Myśl, wyj, konaj Jestem od dzisiaj dla Ciebie   Witajcie hipochondryczne stany!   Połóż głowę Uroń łzy Krzycz beznamiętnie  Dotykaj każdego skrawka ciała    Walcz sama  W niezrozumieniu    Umieraj           
    • Spiker Izby Reprezentantów Mike Johnson wykluczył przyjęcie przez obecny Kongres Stanów Zjednoczonych nowego pakietu środków na wsparcie Ukrainy, o który wnioskował prezydent Joe Biden. Polityk Republikanów zapowiedział, że poczeka w tej sprawie na zarządzenia nowego prezydenta, Donalda Trumpa.   Źródło: Onet   Czy naprawdę tak bardzo trudno jest samodzielne myśleć - analizować różne źródła i wyciągać logiczne wnioski, tym samym: uniknąć nadprogowej psychomanipulacji? Nie, to nie Rosja zaatakowała Ukrainę - to Rosja została sprowokowana i zastosowała atak uprzedzający - używając terminologii wojskowej, wstyd mi za was, Rodacy...   Łukasz Jasiński 
    • Jaka rolka Mikołaja; łoki, mak, Lora, Kaj.    
    • Jaka rolka Mikołaja; łoki, mak, Lora, Kaj.  
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...