Elżbieta Kłos Opublikowano 2 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2012 Schowajmy się pod czerwonym kapeluszem muchomora niech deszcz biedronek nie zmoczy naszych włosów a leśne paprocie uwiją wianek z rumianków podaruj mi garść poziomek pachnących nić pajęczyny złocistej żółte słońce na zielonym liściu potem zamknij usta stęsknione pocałunkiem jarzębiny czerwonej nie pozwól mi odejść z aksamitnym dotykiem lisiego futra
Aleksander_K_ Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. - Co Ty szukasz wśród biedronek, Towarzyszu Muchomorek? - Gdzieś to musi być kefirek, Szukam go, kolego Żwirek!
WiJa Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2012 Miło mi tu być. Kłaniam się nisko przed takim wierszem. Szacun Tobie. Tak trzymaj. (Chociaż gdybyś nie była kobietą, to bym powiedział, że obraz zbyt ckliwy, ale kobiecie wypada tak malować, jak właśnie to robisz słowem.) Pozdrawiam
Elżbieta Kłos Opublikowano 3 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2012 Dziękuję za komentarze. Gorąco pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi