WiJa Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Gdybyście więcej kradli rządzilibyście tym krajem - tyle więc bylibyście na straży porządku i pokoju co przede wszystkim czyli w najgorszym razie bylibyście sędziami we własnej sprawie. Bo jakby nie było ludzie dzielą się na tych którzy mało i tych którzy dużo kradną. Tylko że niektórzy to nawet okradają samych siebie. A właśnie że nie niektórzy tylko wszyscy którzy kradną okradają samych siebie.
Pomyłek_Stokrotny Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2012 WiJa wrócę. Ten dziwny niby-bełkot wciąga. Nie moja bajka, ale interesująca forma wypowiedzi. Stworzenie celowe bełkotu? Lepsze niż wrodzony. Heja.
Jolanta_S. Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. lubię twoją filo Zofię, a szczególnie tę - która ma rozmiar XXXXL gorąco pozdrawiam :)))
WiJa Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No tak, wiem do czego, a właściwie do kogo pijesz. Ale jak widzę, masz własne zdanie. Nie wiem tylko dlaczego, ale nie dajesz się przekabacić na czyjejś, a właściwie bardzo dobrze wiem, po prostu coś rozumiesz i coś cenisz sobie (a to coś cenisz sobie przede wszystkim w sobie, a przynajmniej nie sprzeniewierzasz się /sobie/). Pozdrawiam
WiJa Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. lubię twoją filo Zofię, a szczególnie tę - która ma rozmiar XXXXL gorąco pozdrawiam :))) Dziękuję, cieszę się, ale jak pewnie się domyślasz, niektórzy od tych moich folo Zofii dostają aż epilepsji, a przynajmniej Ich skręca. Cóż mam zrobić, nie wyprę się siebie (nawet, albo i tym bardziej dla czyjegoś dobra). Pozdrawiam
Jolanta_S. Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2012 wyprzeÄ siÄ - to raczej nie jest moĹźliwe, przy pierwszej lepszej... by siÄ pojawiĹa ZoĹka ;) i co wtedy - wiem, wiem! :)))
M._Krzywak Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Wow! (i tutaj umarłem). Amen.
mefisto35 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Ok jest bo to prawda. Oszukujemy samych siebie i okradamy tym sposobem czas itp. Do pomyślenia tekst.
Pomyłek_Stokrotny Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No tak, wiem do czego, a właściwie do kogo pijesz. Ale jak widzę, masz własne zdanie. Nie wiem tylko dlaczego, ale nie dajesz się przekabacić na czyjejś, a właściwie bardzo dobrze wiem, po prostu coś rozumiesz i coś cenisz sobie (a to coś cenisz sobie przede wszystkim w sobie, a przynajmniej nie sprzeniewierzasz się /sobie/). Pozdrawiam Taaa... ;))))))
Pomyłek_Stokrotny Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No tak, wiem do czego, a właściwie do kogo pijesz. Ale jak widzę, masz własne zdanie. Nie wiem tylko dlaczego, ale nie dajesz się przekabacić na czyjejś, a właściwie bardzo dobrze wiem, po prostu coś rozumiesz i coś cenisz sobie (a to coś cenisz sobie przede wszystkim w sobie, a przynajmniej nie sprzeniewierzasz się /sobie/). Pozdrawiam Taaa... ;)))))) Przypadkiem mi nie ubliżyłeś?;))))
Dawid Komórek Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Bujaj Krzywaku, bujany leżaku! Tyle wiesz o wrażliwości ile Twój chłopak na posyłki o mej namiętności. Poza tym Krzywakiem buraka z rozkrakiem, wiersz ciekawy, bowiem pod natłokiem tworzy się myśl z potokiem. Słów ważnych. Oby tak dalej. Pozdrawiam. Dawid K.
M._Krzywak Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ale wynalazek :))))
Renata Giemza Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2012 mądry tekst aż zaniósł mnie na liternet ... miło mi że to Ty [ale kim jesteś dalej nie wiem fajnie piszesz ...poczytam Cię więcej
Ewa_Krzywka Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2012 ...za kasą rękawy zakasać w temacie kasować jak leci księgowi poeci tu ująć tam dodać i wyjdzie na swoje normalne codzienne kasowe przeboje... ...a za wiersz duży plus Pozdrawiam:)
WiJa Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No tak, wiem do czego, a właściwie do kogo pijesz. Ale jak widzę, masz własne zdanie. Nie wiem tylko dlaczego, ale nie dajesz się przekabacić na czyjejś, a właściwie bardzo dobrze wiem, po prostu coś rozumiesz i coś cenisz sobie (a to coś cenisz sobie przede wszystkim w sobie, a przynajmniej nie sprzeniewierzasz się /sobie/). Pozdrawiam Taaa... ;)))))) Przypadkiem mi nie ubliżyłeś?;)))) Czyżbyś zrobił się przewrażliwiony i podejrzliwy, jeżeli tak, to całkiem niepotrzebnie. Mam nadzieję, że nie jestem, ani byłem dwulicowy. Ale wiem, że nieraz zrozumieć mnie trudno. Pozdrawiam.
Pomyłek_Stokrotny Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2012 O! Proszę, jednak kilka osób również coś dostrzega w tym wierszu. Cieszę się. Hejka
Pomyłek_Stokrotny Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No tak, wiem do czego, a właściwie do kogo pijesz. Ale jak widzę, masz własne zdanie. Nie wiem tylko dlaczego, ale nie dajesz się przekabacić na czyjejś, a właściwie bardzo dobrze wiem, po prostu coś rozumiesz i coś cenisz sobie (a to coś cenisz sobie przede wszystkim w sobie, a przynajmniej nie sprzeniewierzasz się /sobie/). Pozdrawiam Taaa... ;)))))) Przypadkiem mi nie ubliżyłeś?;)))) Czyżbyś zrobił się przewrażliwiony i podejrzliwy, jeżeli tak, to całkiem niepotrzebnie. Mam nadzieję, że nie jestem, ani byłem dwulicowy. Ale wiem, że nieraz zrozumieć mnie trudno. Pozdrawiam. Razem pisaliśmy. Nie WiJo. Oryginalna forma komentarza zmusiła mnie do żartu, że niby nie zrozumiałem;)))
WiJa Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Gdybym Ci odpowiedział po Twojemu, to zaraz byś tu żalił się i płakał, że mam czelność odpowiadać Ci na Twoje zaczepki. Pozdrawiam
WiJa Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A cóż to Ci się odmieniło, czy to może piorun gdzieś blisko Ciebie strzelił. Pozdrawiam.
WiJa Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ale jak widać, Twoja wypowiedź jeszcze ciekawsza, nawet jeśli inspirowana nie tylko moim wierszem. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi