Bronisław Jaśmin Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2012 obserwuję z pozycji zera absolutnego nim stanę się obiektem pod ostrzałem zer wygiętą obserwacją od ziemi do nieba świadomość jest dziwną kolejnością sylab głosek które składamy ze śniegu i chmur bo na prawdę są różne podejścia do życia ja na przykład starannie podchodzę do kroków jakby były schodami biegnącymi w górę ostatnio walczę ze światłem o prawo do ziemi ciemnego testamentu jabłonek na trawie bo często trzeba sobie zasłużyć na drogę którą włoży się w kieszeń i zapnie na guzik tak czy owak podbijam nieustannie lustro które wisi przez lata w moim przedpokoju zdobywam je i tracę walcząc z najeźdźcami chociaż każdy z nich nosi imię z moich palców nie pamiętając przy tym czy sam przyprowadzam pamięć
Alina_Służewska Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2012 moim zdaniem świetna swoista i wnikliwie dogłębna obserwacja siebie i świata gratuluję i pozdrawiam - alka:))) ( w naprawdę wskoczył bł.. - da się go wygonić)
Rekomendowane odpowiedzi