cezary_dacyszyn Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. żebyś tylko na siebie nie kazała zbyt długo czekać ! A niechby i z Dylanem ... Jak dołożysz jeszcze Bodka , Wisiora i Apacza , starą hippisowską wiarę z Jarosławia - będzie cacko :-) Wisior też wiersze pisał . Pozdrawiam . Mundek ;-)
cezary_dacyszyn Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję za czytanie i pozostawiony ślad. c ;-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
cezary_dacyszyn Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. arcycycuszki chłopie , arcycycuszki :-)) I wiersze same się piszą ;-))
cezary_dacyszyn Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wiosny będzie więcej - obiecuję w imieniu swoim i innych :-)
cezary_dacyszyn Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję zatem wiosennie , ukłony niskie :))
cezary_dacyszyn Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. te łzy:))) koniecznie wytłumaczyć ! Bo perkoz perkozowi nierówny , a Alce tym bardziej ;-) Pozdrawiam serdecznie , Czarek :)
cezary_dacyszyn Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. C Cz Cza Czar Czarowanie , powiadasz ? Czarki od tego są ;-)
krzywy olek Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2012 sodomia i gomoria! jakaś meduza tu straszy, spełzam stąd; pozdr
lena2_ Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2012 bardzo lubię taką formę wiersza..no i jak romantycznie:)
Alina_Służewska Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. te łzy:))) koniecznie wytłumaczyć ! Bo perkoz perkozowi nierówny , a Alce tym bardziej ;-) Pozdrawiam serdecznie , Czarek :) no nie wiem czy wytłumaczę chyba nie trudno jest wirtualnie wyobraź sobie że znów płaczę jak mewa której zabiera się morze pozdrawiam - alka
dawniejbezet Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cały wiersz jest próbą erotyku, z lekkim nadużyciem sentymentalnego banału. Ale wyróżniony fragment zasluguje na dogłębną wizualizację. (Choć brakuje mu trochę do zapamiętanego przeze mnie w młodości wynalazku: "w ogrodach zębów"). Pozdrawiam
Oxyvia Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Ogólnie fajny wiersz, ale nie podoba mi sie ta metafora z nogami: zawilce nóg i zrobione z tych nóg bukiety mórz, w dodatku rozszalałych... Nie pasują mi te określenia do nóg. I jeszcze to gniazdo we włosach... Jakoś źle mi się kojarzy, z jakimiś insektami. A poza tym w porządku. :-)
Nata_Kruk Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Ale czerujesz Czarku...:) Bardzo ładnne to "Abrakadabra". Dobrze, że zajrzałam.! Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi