Messalin_Nagietka Opublikowano 5 Listopada 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 w siedlisku ciśniętym w abiotyp warunków, wzór skłonu składając sąsiadom zza płotu, wymierzam trzy kreski podłogi z rysunku dziecięcej odwagi i śmiałych polotów do krain gdzie bywać i w cząstkach materii z całości wydanej drobnymi – móc wierzyć w banałów z kanałów i serii histerii moc, którą w zewnętrzu świat żyje – i wierzy, gdzie biomy jak domy na spust i na kłódę od ducha, złodzieja wyplute zza winkla, zrywają cierpliwość wpatrzeniem w ułudę, co właśnie z obrotu na topie i singla w piractwie współczesnych – rozchodzi po kościach bez śladu, przyczyny i skutków – jednako traktując tubylca, przybysza i gościa więc hurtem wstępuję – na zagon jak w zakon, krajobraz zza okna – przypadkiem ludzkości, gdzie spojrzysz – rozumieć ci każą – choć w myśli jak w matni zwierz jeszcze wyczuwa wolności pozłotej jesieni – coś czasem się przyśni, lecz budzisz się iście w habicie i cytat jak mantrę odtwarzasz – akontem i kątem w jedności – bio-skóry – wystawny habitat w nim ty – człowiek jeszcze lecz już homobiontem.
czarna Opublikowano 5 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2004 siedzę kątem w biocośtam, głaszczę bure kocisko...i myślę, dlaczemu taki wpływ ma na mnie środowisko?...czym osobnikiem jest siedliska godnym ?...czy do usunięcia tworem niewygodnym?...ciągle o tym myślę, nawet piorąc gacie... namieszał mi Messa w głowie, pisząc o habitacie...;)
Messalin_Nagietka Opublikowano 6 Listopada 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. namieszać nie chciałem jedynie biowskazem domysłów wydałem rój myśli "anfazem" co niosą przesłanie jak z rana śniadanie więc życzę smacznego z dania mego MN
Anastazja.P Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 "są tacy to nie żart dla których jesteś wart..." i cały ten świat....a ty sobą w nim w wartości swej pozostań, sam sobie z ramion pozrywaj sznurki....ukladaj
Messalin_Nagietka Opublikowano 6 Listopada 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ... dla których jesteś wart tyle co domek z kart więc ciągnij tarota za sznurki i pokaż co w losie jak w trzosie cię czeka młokosie .... MN ps. podpow. "mniej niż zero....", hihihi
Rekomendowane odpowiedzi