Henryk_Jakowiec Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zapaśnik za paśnik gdy przebywał w lesie skrył się a po chwili ponad głową niesie jelenia a jeleń jak z nazwy wynika okazał się łatwym łupem zapaśnika. Gdybym moralistę zapytał o zdanie ten by odpowiedział - i owszem, mój panie metoda i miejsce nie mają znaczenia, dzisiaj najważniejszym, jest - złapać jelenia. Złapać i wydoić, to dopiero sztuka bowiem taki laik gdy złapie to szuka. - Gdzie jeleń ma wymię? Szuka, maca, sapie. Znalazł, trzyma, doi. Lecz co trzyma w łapie?
Baba_Izba Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No, nie wiem...może rogi? Potrafisz uprzyjemnić czas, z przyjemnością -przeczytałam! Masz rację: złapać nie sztuka, ale wydoić wszystko, to co w portfelu i na koncie! Takie niestety jest życie: już coraz rzadziej jelenie się dają nabierać, ale ponoć jeszcze można na takowego natrafić! Tylko jeleniowatość jest zaraźliwa: żebyśmy się sami nie zamienili w tego rogacza! Serdecznie pozdrawiam, heeej - baba
cezary_dacyszyn Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2012 w łapie trzy ma kleszcze dwa na jajkach jeszcze !!! bo lerioza wszędzie - niech zbiera żołędzie !!!
Oxyvia Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Ha ha ha! Oj, ale się uśmiałam! To tak dla przestrogi tym, którzy usiłują "wydoić jelenia", ale nie potrafią? Ha ha ha!
Marek_Dziekan Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2012 No proszę, Heniu zawsze w formie. Świetne.
NOWA Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Teraz jelenie są w cenie, każdy jelenia doić by chciał tylko wymię gdzieś zapodział Śmiesznie, na temat i na czasie. Pozdrawiam:)
Henryk_Jakowiec Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No, nie wiem...może rogi? Potrafisz uprzyjemnić czas, z przyjemnością -przeczytałam! Masz rację: złapać nie sztuka, ale wydoić wszystko, to co w portfelu i na koncie! Takie niestety jest życie: już coraz rzadziej jelenie się dają nabierać, ale ponoć jeszcze można na takowego natrafić! Tylko jeleniowatość jest zaraźliwa: żebyśmy się sami nie zamienili w tego rogacza! Serdecznie pozdrawiam, heeej - baba Za rogi to trzymał gdy taszczył go z lasu a potem w zaciszu domowym hałasu nie robił bo co by sąsiedzi gadali - sąsiadko a wiesz ty, że oni trzymali . . . Do ucha kumoszka kumoszce szeptała a widząc mnie obok raptownie urwała stąd przekaz niepełny i także urwany bo jakże mam słyszeć co mówią. Zza ściany. Serdecznie pozdrawiam i zapraszam ponownie. HJ
Henryk_Jakowiec Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Między gałęziami stoi zasmucony bo stwierdził naocznie, że jest zakleszczony Zapraszam ponownie pozdrawiam HJ
cezary_dacyszyn Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Między gałęziami stoi zasmucony bo stwierdził naocznie, że jest zakleszczony Zapraszam ponownie pozdrawiam HJ zakleszczenie wprawdzie bywa męsko-damskie a takie drzewiaste jest w istocie chamskie :-) SERDECZNIE ;-))
Henryk_Jakowiec Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Między gałęziami stoi zasmucony bo stwierdził naocznie, że jest zakleszczony Zapraszam ponownie pozdrawiam HJ zakleszczenie wprawdzie bywa męsko-damskie a takie drzewiaste jest w istocie chamskie :-) SERDECZNIE ;-)) Każdy sposób dobry gdy korzyścią służy no a w tym przypadku skoro się wydłuży nie żal straty czasu, nieważne odciski kiedy czujesz w sobie, że już finał bliski. Zapraszam ponownie serdecznie pozdrawiam HJ
Henryk_Jakowiec Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja tam nie zaglądam do cudzej kieszeni i nie mam zakusów by doić jeleni. Jeśli już, to chętnie mogę wyssać łanię jeżeli takowa na mej drodze stanie. Zapraszam ponownie Pozdrawiam serdecznie HJ
Henryk_Jakowiec Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Z tą wiadomością gnaj do trenera każdej drużynie wtedy do zera wlepimy gładko gdy z nami zadrze jeden warunek - muszę być w kadrze!!! Oczywiście w kadrze Smudy bo w tych innych same nudy tu zaś człowiek się rozerwie a to ważnej przy mej werwie. Zapraszam ponownie Pozdrawiam serdecznie HJ
Henryk_Jakowiec Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Im bogatsze tym cenniejsze bo dziś każdy łupów łasy a za sprawą pana Tuska coraz mniej w kieszeni kasy. Zapraszam ponownie Pozdrawiam serdecznie HJ
cezary_dacyszyn Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Między gałęziami stoi zasmucony bo stwierdził naocznie, że jest zakleszczony Zapraszam ponownie pozdrawiam HJ zakleszczenie wprawdzie bywa męsko-damskie a takie drzewiaste jest w istocie chamskie :-) SERDECZNIE ;-)) Każdy sposób dobry gdy korzyścią służy no a w tym przypadku skoro się wydłuży nie żal straty czasu, nieważne odciski kiedy czujesz w sobie, że już finał bliski. Zapraszam ponownie serdecznie pozdrawiam HJ i nie dziwne wcale że w męskim zapale młodnik za paśnikiem wyrasta leśnikom na cóż zaorania na cóż podsadzenia gdy wystarczy przecież wystawić jelenia ...
Henryk_Jakowiec Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Starych drzew się nie przesadza a ja jestem starym prykiem i poprawek nie naniosę choć się zgadzam z czytelnikiem. Zapraszam ponownie Pozdrawiam serdecznie HJ
Henryk_Jakowiec Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Między gałęziami stoi zasmucony bo stwierdził naocznie, że jest zakleszczony Zapraszam ponownie pozdrawiam HJ zakleszczenie wprawdzie bywa męsko-damskie a takie drzewiaste jest w istocie chamskie :-) SERDECZNIE ;-)) Każdy sposób dobry gdy korzyścią służy no a w tym przypadku skoro się wydłuży nie żal straty czasu, nieważne odciski kiedy czujesz w sobie, że już finał bliski. Zapraszam ponownie serdecznie pozdrawiam HJ i nie dziwne wcale że w męskim zapale młodnik za paśnikiem wyrasta leśnikom na cóż zaorania na cóż podsadzenia gdy wystarczy przecież wystawić jelenia ...
Henryk_Jakowiec Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Między gałęziami stoi zasmucony bo stwierdził naocznie, że jest zakleszczony Zapraszam ponownie pozdrawiam HJ zakleszczenie wprawdzie bywa męsko-damskie a takie drzewiaste jest w istocie chamskie :-) SERDECZNIE ;-)) Każdy sposób dobry gdy korzyścią służy no a w tym przypadku skoro się wydłuży nie żal straty czasu, nieważne odciski kiedy czujesz w sobie, że już finał bliski. Zapraszam ponownie serdecznie pozdrawiam HJ i nie dziwne wcale że w męskim zapale młodnik za paśnikiem wyrasta leśnikom na cóż zaorania na cóż podsadzenia gdy wystarczy przecież wystawić jelenia ... Żyzna gleba to i rośnie a że suto było zlane młodnik rośnie jak na drożdżach bo i po to było siane. Zapraszam ponownie Pozdrawiam serdecznie HJ
Nata_Kruk Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2012 "metoda i miejsce nie mają znaczenia, dzisiaj najważniejszym, jest - złapać jelenia" Święte słowa Heniu. Jak to u Ciebie, w humorze ukryte realia.. ;) Pozdrawiam... :)
Jolanta_S. Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Henio dziękuję i wesołego... do następnych świąt :)*
Henryk_Jakowiec Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To tylko preludium, zaledwie gra wstępna po której nastąpi część druga, podstępna. Bez względu na skutki i zadane rany jeleń ma być goły, czyli - oskubany. Zapraszam ponownie. Pozdrawiam serdecznie HJ
Rekomendowane odpowiedzi