Agnieszka K Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Potrzeby serca dają znać o sobie W każdej z tych drobnych chwil Gdy żyjemy dla drugiego człowieka I zapominamy żyć dla siebie I jeszcze wtedy gdy kochamy Czynić dobrze wszelkim bliźnim Gdy radujemy się szczęściem Przyjaciół i wrogów, których Nigdy pragnąć nie mogliśmy Potrzeby serca wyrastają powoli Z nasionka rzuconego mimo woli To potrzeby najbardziej słuszne
Rihtik Stempelek Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Jakżebym miał nie plusnąć w zachwycie nad twoimi potrzebami serca... :)
Agnieszka K Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bardzo dziękuję ;-) tak się ze mnie wylało ... po prostu ;-) myślę, że dość fajnie wyszło ;-) jak na mnie ;-) Pozdrawiam
Rihtik Stempelek Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Pięknie... Agnieszko. Pięknie dziękuję że tak się stało. :)
Agnieszka K Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2012 świat jest trudny... ludzie go zamieszkujący jeszcze trudniejsi... dlatego tak trudno, by potrzeby serca wyszły na wierzch i od tak po ludziach spływały ;-) Pozdrawiam
Rihtik Stempelek Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Nic to... Zważ proszę na zachętę i przestrogę: Bo z obfitości serca mówią usta. Dobry człowiek ze swego dobrego skarbu wydobywa rzeczy dobre, natomiast niegodziwy człowiek ze swego niegodziwego skarbu wydobywa rzeczy niegodziwe. Mówię wam, że z każdej nieużytecznej wypowiedzi, którą ludzie wyrzekną, zdadzą sprawę w Dniu Sądu; bo na podstawie twoich słów zostaniesz uznany za prawego i na podstawie twoich słów zostaniesz potępiony”. - Ew. wg Mateusza 12, 34b - 37.
Agnieszka K Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. słowa, myśli i czyny ;-) i za to co serce naprawdę skrywa ;-) za to czym się kieruje używając takich czy innych słów i czynów itd. , itd . ;-) pozdrawiam
Rihtik Stempelek Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Tak jest...! Stąd odpowiedzialność za... wiersze - ich przesłania. Co do oddziaływań, te bywają wynikiem interferencji między przesłaniem wykonaniem i odbiorem osobniczym. :)
Agnieszka K Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no cóż mogę napisać.... masz rację ;-) Pozdrawiam
Rihtik Stempelek Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Każdy ją ma gdy ją przyswaja. :)
Rekomendowane odpowiedzi