Jacek Zawada Opublikowano 3 Listopada 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 otulę się kocem w kratę i wezmę kubek herbaty bez cukru jak zawsze przecież wiesz chciałbym zamienić jeszcze parę słów po staremu tylko my się już prawie nie znamy
Michał Kowalski Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. przykro mi ale (oprócz błędu w ostatnim wersie) nie widzę nic interesującego - próbujesz wprowadzić nostalgiczny nastrój... wyszło to średnio kilka dosyć banalnych zdań starasz się spuentować oklepaną frazą... ech, mnie nie przekonałeś - życzę powodzenia, czekam na kolejne kowalsky
Jacek Zawada Opublikowano 3 Listopada 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 Dzięki, Panie Michale, za opinię. Zdaję sobie sprawę, że ostatni wers jest kompletnie nie w nastroju, burzy wszystko, ale - na przekór rozsądkowi - niech zostanie. Mnie się tam taki cichy, banalny wierszyk podoba. Pozdrawiam
Jacek Zawada Opublikowano 3 Listopada 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 Po namyśle - rzeczywiście pretensjonalne. Biję się w pierś. Dzieki.
natalia Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 przegadany lekko, ale wiem o czym mowa :) i to mnie przekonuje moja prywatna interpretacja: .............. otulony kocem w kratę z kubkiem herbaty jak zawsze bez cukru przecież wiesz chciałbym zamienić jeszcze parę słów po staremu tylko że my się już prawie nie znamy .............. Serdecznie pozdrawiam Natalia
Jacek Zawada Opublikowano 3 Listopada 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 Dziękuję, Pani Natalio! Trafne spostrzeżenia, poprwaki naniesione. Pozdrawiam
natalia Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 o jak ładnie :) cieszę się, że mogłam pomóc ale bez paniowania Jacku, jeśli można :)
Jacek_P. Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 Fajnie, że Michał zamieścił pierwowzór. Dzięki temu wiem jak wyglądało i jak wygląda teraz. Dobra robota! Pozdrawiam. Ja.
Rekomendowane odpowiedzi