Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

a ja lubię Babęzjajami . Ale zaginęła w akcji - ubolewam nad tym faktem :-(
Następny będzie o ... kobiecych biodrach - coś w tym klimacie , ale bez jaj .
Akceptujesz pro - pozycję ?

:))
ojjjj, Cezar...
co Ty (q....rwa) wiesz o.... kobiecych biodrach, Cezar :)))))))), że prawie zzacytuję klasyka :)) ("z" mi sie dubluje)

a pozycjonuj sobie, co mi do tego :))))))
Opublikowano

Bardzo humorystyczne spojrzenie na pisarską wenę, która bywa kapryśna,
nieprzewidywalna, jak widać.. ;) ale dzięki temu właśnie, można się szczerze uśmiechnąć.!
Po tytule spodziewałam się kompletnie czegoś innego i już myślałam, facet o tym..!
Serdecznie pozdrawiam... :)

Opublikowano

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

a ja byłem kiedyś w Giżycku ! W czasach , kiedy cellulit jako pojęcie w Polsce
nie obowiązywał . A teraz dopadł nawet mnie - poetycki ;-) Tytuł wymyślony jako chęć usprawiedliwienia wszystkich kobiet przywiązujących większą wagę do kosmetyków niż do swoich facetów :-) I dlatego i ja - zapragnąłem jakiś cellulitis mieć . Cellu jąca odpowiedź , prawda ? ;-))
Opublikowano

na pierwszy rzut oka "z przymrużeniem", ale "podskórnie najwyraźniej Peel jest zazdrosny o tę kobiecą przypadłość, która skupia na sobie całą troskę - po prostu sam chciałby być owym nieszczęsnym "celluititis" :)

serdecznie pozdrawiam, Cezary :))
Krysia

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

W tym chaosie jest sens. Kiedyś w ,,Tygodniku Kulturalnym" napisali ci, że potrafisz umierać na kolorowo, ja to czuję. Bawić się poezją również potrafisz i robisz to naprawdę dobrze. Uśmiechnąłem się, pomyślałem dlaczego ja tak nie potrafię. Dla mnie to dobry kawałek.