Jan_Wodnik Opublikowano 13 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2012 czy w eurazji czy w afryce czy w australii czy w ameryce czy w suahili czy po chińsku mózg to mózg a tyłek to tyłek oko to oko a ząb to ząb zdrowie to zdrowie a trąd to trąd tak więc upudrowany globalnie wyperfumowany internacjonalnie zachłyśnięty kolorem i 3D wymiarami szepczę ci na uszko miej miarę wydmuszko miejżeż miarę i globalny wzgląd na kapuściany międzykontynentalny prąd co podmywa ląd bo choć wolność ma 7 miliardów imion i jest 7 miliardów par rąk mądry to wszędzie mądry a głąb to wszędzie głąb
Jan_Wodnik Opublikowano 13 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2012 Dzięki. Tys prowda to lepiej niż gówno prowda, nieprawdaż?:). Pozdrawiam i do następnego.
Anna_Para Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2012 A "miejżeż" musi być tak, bo inaczej - to nijak! No jasne - głąb, to głąb, a burak, to burak;( Fajnieś się nawymandrzał, Janie. Cieplutko, Para:)
Sylwester_Lasota Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2012 podobasie :) szczególnie jakoś wydmuszka ;) pozdrawiam i do poczytania :)
Jan_Wodnik Opublikowano 14 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2012 poprawiłem " na wiarę", bo autentycznie nie jestem pewien. Dzięki za uwagi i za pochwałę. Pozdrawiam globalnie i indywidualnie. Na razie.
Jan_Wodnik Opublikowano 14 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Sylwek za czytanie i komentarz .Miło mi. Pozdrawiam i do nastęnego.
sława_zaczek Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2012 bo choć wolność ma 7 miliardów imion i jest 7 miliardów par rąk mądry to wszędzie mądry a głąb to wszędzie głąb i to jest TO!!! pozdrawiam "nawymądrzanego " Wodnika:)))
Jan_Wodnik Opublikowano 14 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2012 Nie ma tu wymądrzania, zaprawdę. Jest tylko prosta konstatacja wynikająca z całego tekstu. A jeśli takie ujęcie w kwestii kapuścianego i internacjonalnego prądu odpowiada to znaczy że wierszyk trafia. Pozdrawiam i życzę spokojnego wieczoru.
Nata_Kruk Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2012 Janku, przeczytałam.. i tylko pozdrowię... :) Wiersz, niestety, nie dla mnie.
Jan_Wodnik Opublikowano 16 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2012 Jakoś pewnie będę musiał to przeżyć.:))) Pozdrowienia
Roklin Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2012 Napisany prostym językiem, trafił do mnie :) Ciepło pozdrawiam Roklin :)
Jan_Wodnik Opublikowano 18 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2012 Miło mi Roklin- dzięki wielkie. Pozdrawiam również:)))
Emmka_Szlajfka Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2012 kapitalne! zupełnie inne niż Twoje dotychczasowe . choć sprawa poważna, ale tak zgrabnie napisane, że nawet się uśmiałam. rytm zaburza mi wers co podmywa ląd mogłoby go nie być, ale się nie czepiam, pozdrawiam:))
Jan_Wodnik Opublikowano 20 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2012 wow! Dzięki za czytanie i komentarz. Pozdrawiam.
marek_miros Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2012 Jasno i prosto. Nawet jeśli prosto w pysk. Plusuję
Rekomendowane odpowiedzi