NOWA Opublikowano 12 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2012 kiedyś ruda wiewióreczka wpadła wprost do ogródeczka uśmiechnięty pyszczek miała i wesoło wciąż skakała to na drzewo, to na płotek aż się dziwił biały kotek co tak skaczesz wiewióreczko cieszysz się jak małe dziecko dziś znalazłam dwa orzeszki taki skarb to niezłe śmieszki lecz się cieszę tym ogromnie bez nich mogło być już po mnie bo jedzenie najważniejsze miewa zawsze miejsce pierwsze nic nie sprawi nam radości gdy brzuch pusty i się pości więc się nie dziw kotku miły że ktoś bywa tym szczęśliwy
Bolesław_Pączyński Opublikowano 12 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2012 U Ciebie tak miło i bajkowo:) wiewióreczka Ruda Kitka raz spotkała liska Sprytka lecz zbytnio mu nie ufała więc drzewa nie opuszczała ona górą a on dołem podążali sobie społem jednak trwało to do czasu gdy doszli na kraniec lasu wiewióreczka zawróciła wszakże na dół nie schodziła lisek ujrzał zaś ogara więc prysnęła szybko para Z serdecznym pozdrowieniem
maria_bard Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2012 Jakoś ...no, nie wiem. Tego rodzaju poezja musi mieć coś w sobie, skoro nie chce być tylko dla trzylatków. Ten wierszyk nie ma. To znaczy, nie wiem, czy nie ma. Ja nie znajduję, bo żeby był śmieszny chociaż :) Czy nie zbyt wiele "się" w nim jest? Z sympatią dla rymów - Elka.
Marek_Petrykowski Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2012 Czytam po raz kolejny - i cieszę się, że mogłem poznawać Twoje pisanie od początku - zrobiłaś postępy - pozdrawiam dire...
NOWA Opublikowano 13 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Bolku, zawsze mi miło kiedy zaglądasz i sypiesz jak z rękawa swoje wesołe wierszyki. Pozdrawiam serdecznie:)))
NOWA Opublikowano 13 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie każdemu musi się podobać, to normalne i przyjmuję z pokorą Twój wpis Elu. Biorę "się" do się i będę toczyć z nimi walkę ;-)) Pozdrawiam serdecznie:)))
NOWA Opublikowano 13 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No, raczej tak Andrzeju, chociaż starszym też nie powinien zaszkodzić, dziękuję za odwiedziny, pozdrawiam serdecznie:)))
NOWA Opublikowano 13 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziekuję Oxywio, Twoje zdanie jest dla mnie bardzo ważne, pozdrawiam cieplutko:)))
NOWA Opublikowano 13 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kunta kinte, słaby detektyw ze mnie, to kim jest ten łobuz jeden? Teraz przeczytałam wiersze, to Twój styl, poznaję. Dziekuję Marku, że jesteś przy mnie od początku, zawsze liczyłam się z twoją opinią , miło mi było i jest kiedy zaglądasz do mnie. Ucieszyłam się bardzo słowami, że zrobiłam postępy. Pozdrawiam cieplutko:)))
cezary_dacyszyn Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2012 czytam swoim bliźniętom ;-)
Sylwester_Lasota Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no właśnie :) chociaż można by tu i ówdzie poprawić :) pozdrawiam
NOWA Opublikowano 14 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Opinia dzieci, też jest dla mnie ważna. Dziekuję i pozdrawiam:)))
NOWA Opublikowano 14 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ha! nie ma to, jak dobra teściowa;) Pozdrawiam:)))
NOWA Opublikowano 14 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no właśnie :) chociaż można by tu i ówdzie poprawić :) pozdrawiam Sylwestrze, chętnie bym skorzystała z Twoich rad:) może na prywatnych wiadomościach;) Dziekuję i pozdrawiam:)))
Roklin Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2012 Ależ piękne, ciepłe, kolorowe... Śliczny utworek, i zaskakujący! Ciepło pozdrawiam R. \ T.
NOWA Opublikowano 14 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Roklin, ależ miły komentarz. Pozdrawiam serdecznie:)
Nata_Kruk Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2012 Zaciekawiło mnie, dlaczego ta wiewióreczka taka szczęsliwa... a to dwa orzeszki przyczyną radości... Prawdę mówiąc, na dwóch daleko nie pociągnie, ale przecież chodziło o to, że jedzonko ważne. Wierszyk, dla dzieci w sam raz. Pozdrawiam... :)
NOWA Opublikowano 15 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo mi miło Nato, że zajrzałaś i zostawiłaś opinię. Dziękuję i pozdrawiam serdecznie:)
Rekomendowane odpowiedzi