Wuren Opublikowano 2 Listopada 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 Mieszkał swego czasu we Frywałdzie Zbylut priapejami zwodził dziewcząt szereg milut- kich; nie dostał żadnej. Wolały dosadnej poezji rąk mężczyzn - a wokół ich tylu! 2.11.2004 Tu tez poprawiłem :D Ech, nie te oczy :D
Jacek_P. Opublikowano 2 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2004 Nie wiedziały, że rąk męskich poezyja ma coś z klęski! ;) Pozdro! Ja.
Wuren Opublikowano 3 Listopada 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bo nieważna poetyka kiedy liczy się technika i nieważny żaden rym kiedy długość wiedzie prym ;) W (dr)
czarna Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 każda pani o tym wie długość bardzo liczy się a technika i rytmika dopełnieniem są w tej grze
Piotr_Mogri Opublikowano 3 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2004 Wiedzą to Boże owieczki i nie są to żadne bajeczki że gdy długość z grubością w szeregu staną z twardością wówczas gra jest warta świeczki :)
Jacek_P. Opublikowano 6 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2004 Wykazałeś, mój Wurenie, w wielkiej wenie, pełną grację. Twe zwycięstwo w pełni cenię, więc, Wurenie, Gratulacje! Pozdrawiam też! Ja.
Rekomendowane odpowiedzi