Ewa_Kos Opublikowano 3 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2012 wybrałeś drogę po której pobiegnie dzień za dniem to nic że nie pomyślałeś o mnie bo skoro studnia wyschła na nic nowe wiadro ulewny deszcz może już tylko sprawiać wrażenie
Rihtik Stempelek Opublikowano 3 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2012 Jak to dobrze, że nie jestem podmiotem tego wiersza. (Z przekąsem, czy aż tak...?!?)
Anna_Para Opublikowano 3 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2012 No, czytam, że niby "to nic", a bardzo rozumiem, że boli. Troszkę mi brakuje metafory, choć jest jeden z moich ukochanych symboli: studnia. Jeszcze nie plusikuję, ale pozdrawiam Autorkę. Para:)
Ewa_Kos Opublikowano 3 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dobrze czytasz:) Pomyślałam,że ulewny deszcz może być symbolem żalu, może łez, które i tak już na nic.:( Dziękuję bardzo i pozdrawiam:) E.K.
Jacek_Suchowicz Opublikowano 3 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2012 może pgłębisz studnię świeżośc czwartorzędu nada sens :) pozdrawiam Jacek
Ewa_Kos Opublikowano 3 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jasne, że dobrze; nawet bardzo dobrze:) Serdecznie dziękuję i pozdrawiam:) E. K.
Ewa_Kos Opublikowano 3 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Taaa, tylko czym? Gołymi "rękami" pewnie nie dam rady:( Ale co tam...Aby tylko wszyscy zdrowi byli:) Dziękuję Jacku i pozdrawiam:) E.K.
Sylwester_Lasota Opublikowano 3 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2012 prosty wyrwany niedokończony a jednak ma klimat i przemawia :) pozdrawiam
Oxyvia Opublikowano 3 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2012 Świetne! Skoro studnia uczuć wyschła, to i wiadro serca puste, i deszcz cudzych uczuć tej studni nie napełni. Tak sobie czytam. :-) Zapluszam. :-) Buziaki.
sława_zaczek Opublikowano 3 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dobrze czytasz, bo ja tak samo, pełen treści a taki "chudy" Witaj Ewuś, ściskam i powiem, że nic tak nie leczy jak źródlana woda, po co studnia bez wody, skoro masz źródło? ściskam oboje!!! kosy w nosy!!!
Magda_Tara Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2012 ja wolę słowa, bom proza-iczka, niż symbole. wolę obrazy. mam obrazy. dobrze mi tak! :)) buziaki, Ewo! pluskuję.
maria_bard Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2012 "bo skoro studnia wyschła na nic nowe wiadro" to najlepszy fragment. Zdecydowanie. Może posłużyć do ukucia przysłowia. :) Ewo - prostotę cenię bardzo wysoko :) Bez filifiurek. Bardzo dobry wiersz. Pozdrowienia. E.
cezary_dacyszyn Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2012 nie jest źle ale zdecydowanie czegoś w tym wierszu brak ...
Ewa_Kos Opublikowano 5 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki serdeczne:) Pozdrawiam i życzę miłego dnia! E.K.
Ewa_Kos Opublikowano 5 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam, witam:)Dobrze czytasz.Baaardzo dziękuję za czytanie, odwiedziny i plusa:) E.K.
Ewa_Kos Opublikowano 5 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj.Każy ma w życiu swoje"ulubione"Ja coraz częściej mam odwrotnie, ale nie wszyscy muszą mieć równo.Dziękuję za pluski i komentarz.Ciepło pozdrawiam i posyła buziaki:) E.K.
Ewa_Kos Opublikowano 5 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dobrze czytasz, bo ja tak samo, pełen treści a taki "chudy" Witaj Ewuś, ściskam i powiem, że nic tak nie leczy jak źródlana woda, po co studnia bez wody, skoro masz źródło? ściskam oboje!!! kosy w nosy!!! Ty moja źródlana wodo!Dziekuję, że byłaś i jesteś.Buziaczki:) E.K.
Ewa_Kos Opublikowano 5 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję bardzo i serdecznie pozdrawiam:) E.K.
Ewa_Kos Opublikowano 5 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dobrze, że nie jest źle:) Bywa, że czasem oszczędzam słowa; ale tylko czasem:)) Pozdr. i dziękuję:) E.K.
NOWA Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2012 Oszczędnie, ale bardzo się podoba. Pozdrawiam:)
Rekomendowane odpowiedzi