anna_rebajn Opublikowano 5 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Oxy :-). Świat normalny, tylko my się w nim pogubiliśmy. Pozdr. A.
anna_rebajn Opublikowano 5 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zawsze warto zacząć od siebie. Im mniej oczekujemy - tym łatwiej cieszyć się nawet drobiazgami, które do nas wracają. :-) Pozdr. a
anna_rebajn Opublikowano 5 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Każdy z nas ma inną wrażliwość mario. To co dla mnie jest ok - dla ciebie może być za słodkie i na odwrót. Tak ma być. Bardzo mi miło, że zajrzałaś. Kiedy dostaję za wiersz same pozytywy - zaczynam wątpić :-)). Bardzo dziękuję i pozdr. a
anna_rebajn Opublikowano 5 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo mi miło. Te tęsknoty złożone w całość - po prostu tworzą swego rodzaju oś. Stają się czymś konkretnym, co nadaje sens naszemu życiu. Pozdr. ciepło. a
anna_rebajn Opublikowano 5 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "Małe tęsknoty krótkie tęsknoty znaczące prawie tyle co nic nagłe i szybkie serca łopoty kto by nie znał ich " Twój wiersz jest równie piękny jak piosenka Prońko. Tęskny poprostu Pozdrawiam. Lilka Dziękuję Lilko. Najpierw napoisałam wiersz, a potem skojarzyłam tytułu z piosenką :-). Pozdr. ciepło i dziękuję za "piękny". A
anna_rebajn Opublikowano 5 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kłaniam się i miło mi bardzo. Pozdr. również. A
anna_rebajn Opublikowano 5 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Nato. Miło usłyszeć to od ciebie. :* A
anna_rebajn Opublikowano 5 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo, bardzo dziękuję. Ot, tyle :-). A
anna_rebajn Opublikowano 5 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tu jednak jesteś Madziu niepowtarzalna :-). Nawet jak ci się coś podoba - do jakbyś walnęła pięścią w stół tym komentarzem, żebym nie wątpiła, że się podoba. Dziękuję - oj bardzo, bardzo. A
anna_rebajn Opublikowano 5 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło, że zaglądasz w nie swoje rewiry :-)) Jacku. Dziękuję. a
anna_rebajn Opublikowano 5 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. U Ciebie "dobry tekst" - to jest coś Aniu. Dziękuję. A
anna_rebajn Opublikowano 5 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło mi :-). Również pozdr. A
anna_rebajn Opublikowano 5 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Krysiu. Cieszę się, że wiersz Ci się spodobał. Rzadko piszę - tym bardziej takie komentarze sprawiają mi radość. Pozdr. ciepło. a
NOWA Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2012 Mnie też Twój wiersz skojarzył się z piosenką Prońko " Małe tęsknoty". Bardzo mądrze i pięknie ujęłaś temat. Pozdrawiam:)
Emmka_Szlajfka Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2012 bardzo eteryczny wiersz, ta mała tęsknota może przerodzić się w wielką, gdy na drodze życia nie zaznamy bliskości... pozdrawiam:)
Rekomendowane odpowiedzi