deszcz On Opublikowano 2 Marca 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2012 nieocenzurowana część człowieka wycieka zalewając pustą powierzchnię krzykiem uciekającego ja głosy obcego wymiaru obrażające otoczenie na na własny rozkaz odpychają żywych ciało przed lustrem zabiło duszę w zimnym pokoju grzebie ją w zdjęciach katując cielesność śmiercią na jawie nie budzisz się a ciemny teatr chłonie świt nie masz rąk nie masz nóg oczy wywrócone karmią wieczny nie ból krążenie jak ciemna tęcza bez garnca złota a z kielichem trującego jadu NIE WRÓCISZ JUŻ !
sława_zaczek Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2012 nie masz rąk nie masz nóg oczy wywrócone karmią wieczny nie ból uzależnienie to coś okropnego.. Pozdrawiam
Lilka_Laszczyk Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2012 Niezrozumienie czyjegoś stanu, nie oznacza,że ten stan nie istnieje. Twój przekaz jest tak sugestywny,że wypada jedynie powiedzieć brrrr... i cieszyć się z możliwości nie odczuwania stanów innej świadomości Pozdrawiam (chyba ze współczuciem) Lilka
Marusia aganiok Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2012 Dobrze, że ja tak nie mam, ale przeczytać było warto:)) Pozdrawiam:) Ma.
Nata_Kruk Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Moim zdaniem, niepotrzebny ostatni wers.. "NIE WRÓCISZ JUŻ" Tytuł i poprowadzenie tematu wystarczą... żeby domyśleć się końca. Dla mnie, jest bardzo dobrze... ;) Pozdrawiam... :)
maria_bard Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2012 Niestetuchno. To jest kiepski wiersz. To w ogóle nie jest wiersz! Wywraca oczy on!( cyt: "oczy wywrócone karmią wieczny nie ból") PowaRZnie! Jak się jest dysgrafem, co jest prawie normą dzisiaj, to ma się pod ręką słownik. Inaczej - nawet komentarze do innych wierszy świadczą o autorze - niedbalstwo, lekceważenie autorów i czytelnika. "nie" z rzeczownikami pisze się razem
HAYQ Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2012 - krzykiem uciekającego ja - wieczny nie ból nie :/ za dosłownie, nie podoba mi się. Może wrócę, ale pod następny ;) Pozdrawiam.
Beata Piłat Opublikowano 3 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2012 są poloniści i są artyści ,a heroina nie patrzy na nikogo ,dokonuje dzieła wyniszczenia , najgorzej zabić duszę ,jest tu coś co zatrzymuje......pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi