Spółka Opublikowano 27 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Emmko, czekam niecierpliwie na Twoją spontaniczność, dziękuję serdecznie i pozdrawiam. S. :))
Spółka Opublikowano 27 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) dzięki, Krzywy, za radę. pozdrawiam! S.
Spółka Opublikowano 27 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) z powodu zniesmaczenia - poczułem przykrość. ale sen... sen... wart grzechu! nie zazdrość Czarek! idź spać! ;D pozdrawiam i dziękuję. S.
Bolesław_Pączyński Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2012 Fajne te Senne inspiracje, miła poezja:) Seksownymi marzeniami, mrużysz sennie swoje oczy i masz taki z kolorami, erotyczny sen uroczy. Serdeczności:)
Grażyna_Kudła Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2012 Ja tak po cichutku, żeby nie obudzić peelki, z kilkoma uwagami do autorki, można? być choćby tłem dla: twojego jeszcze jestem smaku śniegu z przemarzniętej rękawiczki zaciśniętych palców w gardle telefonu W pierwszej zwrotce zrezygnowałabym z ostatniego wersu, przecież brzęk może obudzić peelkę, a tego chyba ona nie chce? :)))) Nie wiem, co jest na przeciw łokci (naprzeciw?) Pozdrawiam :)
Spółka Opublikowano 29 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wielkie dziękuję, Bolesławie za wierszyk uroczy i serdecznie pozdrawiam. S. :)
Spółka Opublikowano 29 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję Grażyno za czytanie. co do brzęku - umuzycznia, udźwięcznia - taki zamiar autora. naprzeciw łokcia jest dołek łokciowy. :D pozdrawiam serdecznie i zapraszam. S.
Rekomendowane odpowiedzi