Magdalena_Blu Opublikowano 11 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2012 mogłabym pójść na twoje wesele po grzbiecie bydlęcych wagonów czarnych słońc Hiroszimy wersów dzielonych wedle względnych pytań i prawd jest nas armia sióstr syjamskich uwięzionych w powłokach jak pierze któremu wersja ubitych rogów i odciśniętych rysów pozwala wierzyć że istnieje odpowiedź to tylko ruch klatek i odbite światło obserwacja rezerwatu krążenia zwierzyny między pokusami a wyborem wynik eksperymentu w tym okolicznościowym dniu
Marek_Petrykowski Opublikowano 11 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2012 wchodzi podskórnie - wektorowany - podoba się - pozdrawiam.
maria_bard Opublikowano 11 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2012 Aż tak wiele ma ten Oblubieniec amatorek? Seks i chuć w horrorze. Brzmi groźnie, ale mnie rozbawiłaś! Najbardziej - wynik eksperymentu w dniu ślubu. Czy nie później jednak? Tytuł powinien być "Panny łowcze" :). Pozdrawiam. elka.
Wściekły Azot Opublikowano 11 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2012 Dla mnie błyskotliwy, choć te "czarne słońca" to trochę już wyeksploatowane.
cezary_dacyszyn Opublikowano 11 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2012 pierwsza zwrota z wysokiego pudła , później już trochę siłą rozpędu ... tak myślę ... a i tak ogólnie solidnie :-) Dobry wiersz .
Gość Opublikowano 12 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2012 dobre. i może chciałoby się przerwać krąg stabilizacji tylko po co... pozdrawiam Magdalenko :)
Magdalena_Blu Opublikowano 12 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ważne, że kierunek słuszny:) Fakt, że wiersz nie jest dość prosty - więc nie dziwię się, że podskórnie. Dziękuję i pozdrawiam również:)
Magdalena_Blu Opublikowano 12 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Seks i chuć, zawsze gdzieś tam się przewiną, a często mam wrażenie, że jestem częścią eksperymentu:) Pozdrawiam również:)
Magdalena_Blu Opublikowano 12 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Słońca wyeksploatowane - tak, ale nie potrafiłam się powstrzymać:) Kultowe łażą za mną. Dzięki.
Magdalena_Blu Opublikowano 12 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cześć Cezary - biorę uwagi z przyjemnością - przyjrzę się bliżej:) Dziękuję:)
Magdalena_Blu Opublikowano 12 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Krzyśku, kręgów do przerwania zawsze dostatek:) Pozdrawiam również:)
Emmka_Szlajfka Opublikowano 12 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2012 dosadnie. zdesperowana przedrze się na to wesele? może być ciekawie, ze względu na wynik eksperymentu:) pozdrawiam:))
Ian Duma Opublikowano 12 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2012 ,,jest nas armia sióstr syjamskich" - świetne, świetne. Ciekawy wiersz i pomysłowe rozwiązania czy raczej ,,opisania" ,hehe. No się podoba . Pozdrowienia dla autorki i innych równie oczarowanych jej pokazem pióra . Ian.
Janusz_Ork Opublikowano 12 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2012 Zazdrość? Żałość? Negacja małżeństwa sprowadzonego do atawistycznych pokus? Coś w tym wierszu jest, co się buntuje pewnemu status quo. Pozdrawiam. J.
Grażyna_Kudła Opublikowano 14 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2012 Eksperyment myślowy, a gdyby tak urzeczywistnić? Mogłoby być całkiem weselnie :))) Tylko w kreacji uwzględnić ostre szpilki! I koniec z eksperymentowaniem, w drogę cała armio szpilek! Podoba się, MagdoLo. Pozdrawiam walentynkowo. :)
Magdalena_Blu Opublikowano 14 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak to bywa w eksperymentach:) Pozdrawiam również:)
Magdalena_Blu Opublikowano 14 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ach te siostry syjamskie, każda ma inne zdanie:) Dziękuję za komentarz i również pozdrawiam:)
Magdalena_Blu Opublikowano 14 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak Januszu, jest tutaj sporo buntu, dobrze to wyjąłeś:) Pozdrawiam:)
Magdalena_Blu Opublikowano 14 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ostre szpilki pewnie by się przydały, ale byłoby wtedy sporo ponad 180 cm:) Ale może i warto dla lepszego widoku:) Pozdrawiam:)
Rekomendowane odpowiedzi