Waldemar Kubas Opublikowano 15 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2012 Komentarz zostal skasowany przez administratora forum, ze wzgledu na zlamanie regulaminu serwisu. Uzytkownik otrzymal stalego bana.
dzie_wuszka Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2012 są rymy, ale nie ma poezji dla mnie. truizm złożony w rymowańca, łitam pozdrawiam :)
Waldemar Kubas Opublikowano 15 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2012 Komentarz zostal skasowany przez administratora forum, ze wzgledu na zlamanie regulaminu serwisu. Uzytkownik otrzymal stalego bana.
Wściekły Azot Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2012 Ślij takie rymomątwy do "Naszego Dziennika". Tam się nikt nie zapyta, co to znaczy "okiełzł" tylko wszyscy padną na kolanka.
dzie_wuszka Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) do usług
Fanaberka Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2012 "Wspiął się głupiec na drzewo" Tyle zwrotek poświęconych komuś, kto jużw pierwszym wersie otrzymał etykietkę? Wstydliwe dzieło.
henryk_bukowski Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2012 ...dla mnie rybka:)...ale postaraj się bardziej...-pozdr.
Leokadia_Koryncka Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2012 Psy szczekają - karawana ciągnie dalej Tak trzymaj :) Pozdrawiam :)
dzie_wuszka Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zajrzałem do twojego profilu i okauje się, że Fanaberka to zarazem dzie wuszka. Nie wiem pod iloma jeszcze występujesz nickami, w każdym razie nie wyobrażaj sobie, że każdej kretynce będę odpowiadał. Tymczasem olewam Fanaberkę czyli dzie wuszkę. Oczywiście z uśmiechem :) o, a po czym Pan wniósł? oj, Panie Kubas, Panie, Kubas, Pan nie wierz w te plotki :D
Wściekły Azot Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zabawa w przekręcanie nicków idzie ci o wiele lepiej, niż głoszenie rymdłości o bezbożnych głupcach przesiadujących na drzewach. Idź w tym kierunku a nie zapomnij zabrać karawany sobie podobnych.
Fanaberka Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zajrzałem do twojego profilu i okauje się, że Fanaberka to zarazem dzie wuszka. Nie wiem pod iloma jeszcze występujesz nickami, w każdym razie nie wyobrażaj sobie, że każdej kretynce będę odpowiadał. Tymczasem olewam Fanaberkę czyli dzie wuszkę. Oczywiście z uśmiechem :) o, a po czym Pan wniósł? oj, Panie Kubas, Panie, Kubas, Pan nie wierz w te plotki :D Ty mi sie Wusza nie odcinaj!
Robert_Siudak Opublikowano 19 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2012 Jak dla mnie największym minusem jest to że nie jest rytmicznie. Momentami jest ale to nie wystarczy. Rymy to nie wszystko, a nawet bym powiedział że rymy bez rytmiki tekstu brzmią jak by były nie na miejscu. Pozdrawiam R.
Waldemar Kubas Opublikowano 19 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2012 Komentarz zostal skasowany przez administratora forum, ze wzgledu na zlamanie regulaminu serwisu. Uzytkownik otrzymal stalego bana.
Robert_Siudak Opublikowano 21 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2012 To się nazywa rzeczowa odpowiedź...
Rekomendowane odpowiedzi