Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Garść informacji o nowym forum

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem załamana!!!
Nie mogłam w żaden sposób zalogować się pod swoim dotychczasowym nickiem: Wawrzynek. Musiałam na nowo się zarejestrować pod swoim nazwiskiem - Irena Zborowska.
MIałam płonne nadzieje, że tym sposobem uda mi się skontaktować z Adminem, aby przywrócił mi poprzedni nick tzn. Wawrzynek i wiersze z działu zaawansowanych....ale funkcja kontaktu z kimkolwiek jest nieczynna!!!
Proszę więc tutaj: PRZYWRÓĆCIE MI MÓJ POPRZEDNI NICK abym mogła dalej publikować swoje wiersze pod tym pseudonimem.

Nie wspomnę o tym , że znikają komentarze pod wierszami jak kamfora....:(

Liczę na odpowiedź : WAWRZYNEK/Irena Zborowska

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

No właśnie. Poza tym nie da się edytować własnego nicka.
Może w ramach udoskonalania forum dałoby się wprowadzić możliwość edytowania tych dwóch rzeczy? Taka możliwość jest na wszelkich innych znanych mi forach, więc sądzę, że i tu byłoby można.

Mam jeszcze kilka pytań dotyczących zmian na forum.
Co prawda jedno z nich już zadała Alicja Wysocka, ale ponieważ nie było odpowiedzi powtórzę i dodam jeszcze swoje.

1. Czy będzie taka opcja jak "pokaż wszystkie komentarze tego użytkownika".
2. Czy będzie (tak jak poprzednio - w opcji jak powyżej) możliwość przeglądania Archiwum z numeracją stron.

To dość ważne, z uwagi choćby na możliwość skopiowania i podglądu własnych wierszy i komentarzy. A ponieważ dotąd tego nie zrobiłem, chciałbym mieć taką możliwość.
Poruszanie się o 50 do tyłu lub do przodu, to dość karkołomna praca. Wtedy było łatwiej to zrobić, zapisując np. "25", jako ostatnią stronę, którą się zarchiwizowało. Teraz, to raczej niemożliwe, a wiadomo, że w jeden wieczór to się nie uda.

O przywróceniu "zagubionych" wpisów już rozmawialiśmy, więc jedynie trzymam za słowo.
Pozdrawiam.

A ja mam jeszcze pytanie, czy - obok Ulubionych Wierszy - wrócą jeszcze Ulubieni Autorzy? To dla mnie bardzo ważne! Dawało to możliwość powrotu do autorów, których już tu nie ma, a których się lubiło i ceniło. Albo do wierszy obecnych autorów, do których bez tej opcji dużo trudniej trafić.

a ja mam takie pytanie:
czy skoro tyle nowego, pięknego i odrestaurowanego się tutaj dzieje, to jest szansa, że będzie można wreszcie użyć w tekście pauzy albo chociaż półpauzy, zamiast tego cholernego, wszechobecnego, z rodowodem z telefonu komórkowego, dywizu? na forum literackim wypadałoby.