Ulla Opublikowano 3 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2011 i zabolało kiedy oparłeś byt o marokańskie wino i wsiąkłeś w treść podobieństw - bo wydarliśmy różnice z kartkami kalendarza o nazwie życie żeby nie było zbyt nudno - [boleści tłuczonego szkła są przy tym niczym] od wtedy - wszak pamiętasz? jesteśmy cieniem tej samej układanki: twórczego tanatos – destrudo W co gramy ? bez tanga z toastem za zmarłych nurzani w zapachu truskawek stylizując noc zaspanych cmentarzysk MY: ludzie-nieludzie którym obca jest ziemska zażyłość
H.Lecter Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2011 W co gramy ? bez tanga z toastem za zmarłych nurzani w zapachu truskawek stylizując noc zaspanych cmentarzysk MY: ludzie-nieludzie którym obca jest ziemska zażyłość Zdecydowanie, nieludzie. Stylizowane jest tu wszystko - postaci, sytuacja, relacje. Sztuczne i nadęte.
Lübow Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jest tutaj sporo ciekawych zestawień ale jakby rozrzuconych akceleratorem wyobraźni... nie mogę ogarnąć wielu wątków, chociaż treść zostawia myśli nieuczesane i jakąś obsesję głębszych znaczeń, których mnie, czytelnikowi, nie sposób przeniknąć. Pozdrawiam :)
Mariusz_Sukmanowski Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2011 Albo to takie osobiste albo takie "zakamuflowane" ,że nie bardzo wiem jak "ugryźć" ,ale kilka wersów całkiem zgrabnych.pozdr
Rekomendowane odpowiedzi