Bolesław_Pączyński Opublikowano 4 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Szkoda mi tego Wiesława bo zołzowata ta żonka dla niej krzesło albo ława, ważniejsza od jego członka. Lecz szczęśliwie się skończyło, Wiesiek jest już na kuracji bo coś w kompie się spieprzyło i uniknął zaś kastracji:) Z pozdrowieniem. Jesteście niemożliwi! ;-DDDDD Bo mężczyzna nie wie przecież co tez do głowy zaświta tak rozdrażnionej kobiecie, różnych sposobów się chwyta. Tak to jest już na tym świecie każdy chłop niech o tym wie nie narażaj się kobiecie bo może się skończyć źle. Z pozdrowieniem:)))
Bolesław_Pączyński Opublikowano 4 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję miło mi że zdołałem wywołać uśmiech i że się podoba:) Dobrze kiedy tak z humorem zabarwi się zwykły dzień, lepiej czujesz się wieczorem i kolorowy jest sen. Pozdrawiam serdecznie:)))
Bolesław_Pączyński Opublikowano 4 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Żarty, kpiny, epitety ale o nich trzeba miło, żyć się nie da bez kobiety, bez nich i nas by nie było:) Z pozdrowieniem.
Oxyvia Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jesteście niemożliwi! ;-DDDDD Bo mężczyzna nie wie przecież co tez do głowy zaświta tak rozdrażnionej kobiecie, różnych sposobów się chwyta. Tak to jest już na tym świecie każdy chłop niech o tym wie nie narażaj się kobiecie bo może się skończyć źle. Z pozdrowieniem:))) Bo mężczyźni już od dziecka są straszeni przez mamusie, że ich baba jaga pożre, gdy będą niesforni. Więc chowają się za kieckę mamy, babci, cioci Lusi, swych kariatyd, wielkich kobiet, wszechmocnych, potwornych!... ;-) Jeszcze raz pozdrawiam i życzę spokojnego popołudnia.
Rekomendowane odpowiedzi