Anna_Para Opublikowano 22 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2011 mam cholerną tremę, bo wkrótce spotkamy się pierwszy raz naprawdę, z konfrontacją zmysłów. co innego pisać o skórze fakturze głosu i włosów, co innego – doświadczyć. wiesz, że w czerni, bo jestem w niej po czubki, że pachnę berberysem, którego nie widziałeś, nie przypominam w niczym kobiet, które dotąd miałeś na wyciągnięcie języka. nie jestem. rozpoznasz mnie po stygmatach. mam je od chwili, gdy powiedziałeś, że jestem świętą. leczę je utlenioną wodą ze studni. Mozart i ty wiecie, że bezskutecznie grzeszna.
Anna_Myszkin Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2011 Ciary mnie przeleciały, bo list do "Niego" odważny w tonie i w treści, a przecież do "Niego", choć nam podobnego. I tutaj właśnie odnajduję dawną treść peelki, przepełnioną uczuciem, tak intensywnym jak miłość, tyle że z innego bieguna płyną emocje tym razem. Tak pisze Para. Anna. Pozdrawiam :)
Grażyna_Kudła Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2011 Wiersz mnie urzekł. Kocham Takie pisanie. Aniu - gratuluję!!! Zostawiam uściski, że aż, aż! :)
Spółka Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2011 gratuluję również. wiersz wstrząsający, choć z nutką optymizmu, bo nadziei. fantastycznie użyte środki artystyczne, stopniujesz napięcie, aż do kumulacji w puencie. brawo. fantastyczny wiersz. pozdrawiam. S.
Magda_Tara Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2011 Paro, piękny, sprawnie napisany, pełna profeska. bardzo, bardzo się podoba. zabieram do ula, bo jeden z lepszych Twoich. gratulacje i buziaki! :))
Bolesław_Pączyński Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2011 Dobra poezja Aniu pisana z takim głębokim natchnieniem. Taka inna -tak odmienna nie zwodzi, nie kokietuje cicha, skromna, niecodzienna tylko sercem się kieruje. Z serdecznym pozdrowieniem:-)))
Wilcza Jagoda Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2011 Anno, dołaczę się do pochwał, wywarłaś na mnie wrazenie tym wierszem, jak mówi Magda, i ja tak uważam- to twój jeden z najlepszych wierszy poprowadzony sprawnie konsekwentie od początku do końca, ściskam cie za to i zabieram :))) W>J
Pan_Biały Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2011 bez ostatniego dwuwersu tudzież strofy na duży plus pozdrawiam r
Anna_Para Opublikowano 22 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2011 Myszkino: Niezmiernie mi miło. Tak pięknie omawiasz mój wiersz, że ech! Dzięki, cieplutko pozdrawiam, Para:)
Anna_Para Opublikowano 22 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2011 Grażynko: Bardzo mnie zaszczyca taki komentarz. Dzięki śliczne, tym bardziej, że czuję się tak "wypisana" i pusta. Coś jednak... Cieplutko, Para:)
Anna_Para Opublikowano 22 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2011 Spółko: Fajnie, że dostrzegasz zalety kompozycji! Oj, bardzo mi miło. Cieplutko dziękuję i pozdrawiam, Para:)
Anna_Para Opublikowano 22 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2011 Taruniu, z tą "profeską" mocno przesadzasz, ale cieszę się. Bardzo mi się bardzi taki koment. Cieplutko pozdrawiam, dzięki, dzięki, buziaki, Para:)
Anna_Para Opublikowano 22 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2011 Bolesławku: Pięknie, po swojemu rymujesz mi pod wierszykiem: Taka inna, taka srebrna, schodzi cicho na dno serca, doświadczona, bo nie pierwsza, taka miłość. niekokietka. Cieplutkie pozdrowienia, wdzięczne ukłony, Para:)
Anna_Para Opublikowano 22 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2011 Wilczyco: Dawno Cię u mnie nie było. Witaj! Wdzięcznie się kłaniam i odpozdrawiam, zawstydzona pochwałami, Cieplutko, Para:)
Anna_Para Opublikowano 22 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2011 Panie Biały: Dzięki za plus. Cieszy mnie bardzo. Uwagi biorę sobie do serca. Ta część wiersza stanowi jego serce, zatem - zostanie. Nawet jeśli wg Ciebie szkodzi tekstowi. Dzięki, Rafale. Cieplutko pozdrawiam, Para:)
Grażyna_Kudła Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Aniu, a może właśnie z takich stanów - pustostanów, rodzą się wielkie rzeczy, ale sami nie potrafimy tego ocenić? Jest cool, zapewniam. Uściski serdeczne, Grażyna. :)
teresa943 Opublikowano 23 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2011 urzekła mnie prostota Peelki - tylko "święci" są aż tak odważni i bezpośredni a jednocześnie pokorni uznając swoją grzeszność. poprowadziłaś wiersz, Aniu, zgodnie z zamysłem i tak pięknie! gratuluję! cieplutko pozdrawiam :)) Krysia
Anna_Para Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2011 Grażko: Dzięki. Cieplutko dziękuję za próbę otarcia oczek:) Bardzo! Para:)
Anna_Para Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2011 Krysiu, bardzo mi pochlebia Twoja opinia. Kłaniam się wdzięcznie. Mam to szczęście, że zawsze mnie rozumiesz;) Cieplutko pozdrawiam, Para:)
HAYQ Opublikowano 23 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2011 Znajomość internetowa? Odbieram jak pierwsze spotkanie w realu, po godzinach klikania. ;) Peelka ze stygmatami, on cały w tatuażach? Może być ciekawie'))) Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi