cezary_dacyszyn Opublikowano 13 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2011 w malinowym chruśniaku malinuję się sam kto mnie tu podglądnie ?
Magda_Tara Opublikowano 13 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2011 ja zamelinowałeś się malinując w malinach podglądam zza krzaka chruśniaka :))
Emmka_Szlajfka Opublikowano 13 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "malinuję"?- brzmi dziwacznie:) sam do tego?-to dwuznaczne! malinówką malinuje czy, z czym innym kombinuje? jeśli trochę się postaram dojrzę w chaszczach gdzie jest Tara delektując naleweczkę podglądniemy GO troszeczkę... pozdrawiam:))
Grażyna_Kudła Opublikowano 14 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Myśl ciekawa, ale czy wiersz? Nie wiem. Sam pomyśl., Cezary. Pozdrówki dla Ciebie, Grażyna. :)
Pan_Biały Opublikowano 14 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ty to potrafisz lubieżnie poprowadzić słowa przez gąszcze;) i kto nie lubi podglądać niech pierwszy napisze wiersz;)) dobre pozdrawiam r
sun Opublikowano 14 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2011 Listo-opad mamy, to chyba wszystko jak na dłoni :)))))
Spółka Opublikowano 14 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2011 a musisz w chruśniaku, Cezary?? w listopadzie przerzedzony nieco. ;) pozdrawiam S.
Agata_Lebek Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak już tak podglądam, to jeszcze posłucham ;)) www.youtube.com/watch?v=yO5GriNz_Bs
Ela_Ale Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2011 w malinowym chruśniaku podglądają wytrzeszczone ślepia podejrzanych czerwonych owoców i dziwią się nieustannie tej barwie która się do ...przylepia ;))) Pozdrawiam, Cezary zagadkowy. Elka.
cezary_dacyszyn Opublikowano 18 Listopada 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2011 sekret polega na tym , że wiersz , niestety nie mój . Autorstwa Adama Puchały ksywa Playster , doskonałego podglądacza świata , ostrookiego wizażysty , nieobecnego od lat . Odszedł 13 temu , mając 31 . Pochowany na warszawskim Bródnie ... Żałuję od lat , że mam tylko kilka Jego rękopisów - zawsze zazdrościłem mu ostrości i braku konwenansów . I ... włosów , które na ogół miał dłuższe ode mnie :-) . A służbę wojskową olewaliśmy razem :-)) . Kwachami , gandziami i innymi przypadłościami ;-)))
Rekomendowane odpowiedzi