Spółka Opublikowano 23 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Października 2011 mówię tylko: dobranoc wyczerpał się limit na kocham to błąd zatykać usta dłonią to błąd kochać na biało kurtyzano emancypantko wyuzdana muzo liryków lolito tetryków napalona Eurydyko natchniona suko rajska złodziejko wszystkie twarze cały alfabet porównań zastąpisz jednym tak warto małomówna ja w tobie ty we mnie rozsmakuję słowa ścieżką od dołka na szyi palcem pomiędzy dwiema nie omiń czekają spragnione dłoni warg tak prosto dojść do końca doprowadź gdzie odejść zostaję droga skończyła się rajem do rana sen nie dojdzie noc nie znajdzie dnia rozwibrowani oboje drżący osobno wilgocią błędem jutra jutro będę
Biała Lokomotywa Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2011 Świetne - jestem pod wrażeniem:)
Anna_Myszkin Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2011 Dawno nie czytałam tak porywającego, a przy tym sensownie i konsekwentnie poprowadzonego, erotyku. Wyrazy uznania zostawiam, a przyjemność z czytania zabieram :)
Anna_Para Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2011 Bardzo udana Spółka! I wyśmienity errotyk! Mocno zmysłowy, sensualny, że hej! Odsłania tajemnice alkowy;) Pozdrawiam cieplutko, Para:)
Emmka_Szlajfka Opublikowano 23 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2011 ponoć jaskółki, że spółki..., brednie. dobre. jest to jakieś wyjście, gdy zostało tylko na biało... ze zrozumieniem i upodobaniem pozdrawiam:)
Magda_Tara Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2011 witamy debiut - udany a spółkowiczom - wypada pogratulować. pozdrawiam. :))
Ela_Ale Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2011 Erotyczny konkret. Jest w porządku. Nie nudzisz...i, co najważniejsze, nie chlipiesz nadwrażliwie. A co dalej? Czekając - E.
Spółka Opublikowano 24 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Października 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) a ja pod wrażeniem wrażenia, dziękuję, Biała Lokomotywo i kłaniam się, zaskoczony takim przyjęciem. pozdrawiam. S.
Spółka Opublikowano 24 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Października 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) dawno (nigdy) nie czytałem, Anno, tak dopingującego komentarza, za który serdecznie dziękuję, a przyjemność czytania oddaję z przyjemnością. pozdrawiam S.
Spółka Opublikowano 24 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Października 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) dziękuję, Anno, za tak entuzjastyczne przyjęcie mojej Spółki. zmysłowość, sensualność, tajemnica to coś, co charakteryzuje... alkowę :) pozdrawiam, zarumieniony z radości. S.
Spółka Opublikowano 24 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Października 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) ze zrozumieniem i wdzięcznością dziękuję za zrozumienie i upodobanie a jaskółki piękne ptaszki zwiastujące i zapowiadające pogodę, pożyteczne w pogodnych związkach. kłaniam, Emm i pozdrawiam S.
Spółka Opublikowano 24 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Października 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) witam, Magdo, udanie i dziękuję za gratulacje. bardzom wdzięczny za takie przyjęcie. pozdrawiam. S.
Spółka Opublikowano 24 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Października 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) dziękuję. konkretny erotyk. jeśli jest w porządku, to w porządku. chłopaki nie chlipią nadwrażliwie. chłopaki działają. proszę czekać, Elu Ale. do kolejnego wiersza. pozdrawiam S.
Dyziek_ka Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2011 Wyjątkowo poruszający, erotyk, Pięknie poprowadzony po krawędzi smaku Pozdrawiam
Spółka Opublikowano 25 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Października 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) Witam, Dyźku ka wyjątkowo porusza, fakt, że zauważył to mężczyzna (pierwszy u mnie) przekroczyć granicę smaku w erotyku najprościej i po... erotyce. dziękuję i ściskam prawicę. pozdrawiam. S.
Liryczny_Łobuz Opublikowano 25 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2011 No ... pierwszy raz nie witam tu Debiutanta "dobrym słowem", ale ... wprawdzie ten Erotyk idzie Ci "jak po sznurku" - ale właśnie to dla mnie jest zbyt ... poprawne statystycznie. Zabrakło - jak dla mnie - emocji. A jak już tak gderam - to zasugeruję, żeby dłużej zastanawiać się nad użyciem jakiegoś słowa. Niektóre zwroty są zbyt oczywiste np: "czekają spragnione" czy "droga skończyła się Rajem" za to takie - "rozwibrowani oboje drżący osobno wilgocią " - ZNAKOMITE! Po prostu szukaj, szukaj - nastroju, i ... POWODZENIA! Marek
Janusz_Ork Opublikowano 26 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2011 Spółko, widzę, że na forum nie jesteś długo, i że to pierwszy wiersz jaki tu na orgu opublikowałaś. Jest to dla mnie jeden z lepszych debiutów, jaki tu miał miejsce. Wiersz uderzył we mnie ekspresją, intensywnością. Z przyjemnością przeczytam inne Twoje wiersze. Pozdrawiam. J.
Spółka Opublikowano 27 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Października 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :)) a ja witam Czytelnika dobrym słowem: witaj, Liryczny! na brak emocji nie narzekamy jako spółka, poprawność stylistyczna wynika ze starań warsztatowych i ciężkiej pracy nad... sobą. oczywistość niektórych zwrotów wynika z oczywistości :D będę szukał, będę szukał nastroju, bo leży to w moim kręgu zainteresowań, również poetyckich. dziękuję za czytanie i odżyczam: powodzenia! pozdrawiam S.
Spółka Opublikowano 27 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Października 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) dziękuję, Januszu, za wizytę, czytanie i słowa, które dopingują i dają nadzieję, że będziesz stałym czytelnikiem Spółki. zapraszam i pozdrawiam S.
Liryczny_Łobuz Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2011 Oj Spółkowniku, nie czytasz uważnie ! Napisałem, że Twój Erotyk jest zbyt poprawny STATYSTYCZNIE a nie STYLISTYCZNIE:) "Statystycznie" - to znaczy, że łatwo jest przewidzieć (statystycznie najbardziej częstą) kontynuację następnej zwrotki. A według mnie w sztuce (pisanej, malowanej czy filmowanej) 2 + 2 = WSZYSTKIEMU, TYLKO NIE 4 !!! Bo wtedy to jest właśnie statystyka a nie emocja. *********************************************** A tak poza tym gderaniem, to fajnie ,że zjawił się tu kolejny "liryczny" facet:) Mało nas na tym świecie, jesteśmy gatunkiem ginącym. A jeżeli chodzi o to, jakie Erotyki ja lubię - to proszę: www.poezja.org/debiuty/viewtopic.php?id=91836 Wiersz naszego kolejnego lirycznego kolegi. Serdecznie pozdrawiam - Marek
Rekomendowane odpowiedzi