Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

będąc dzieckiem rewolucji

Ela_Ale

Rekomendowane odpowiedzi

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Są tacy, co grają larum z powodu jednej kiecki, która się wymsknęła, są...:))) Chyba, że to tylko fantazjowanie. Dzięki, że czytałeś. Twoje "wglądy" pod wierszykami u mnie czy u innych są zawsze znaczące i cenne. Pozdrawiam. Elka.
i tu jest dylemat co lepsze
czy larum grać stale
czy łowicz odnaleźć
w kiecce
;)

Są tacy, co grają larum z powodu jednej kiecki, która się wymsknęła, są...:))) Chyba, że to tylko fantazjowanie. Dzięki, że czytałeś. Twoje "wglądy" pod wierszykami u mnie czy u innych są zawsze znaczące i cenne. Pozdrawiam. Elka.
i tu jest dylemat co lepsze
czy larum grać stale
czy łowicz odnaleźć
w kiecce
;)

larum w łowiczu! i skrócić kiecki. :))))))

Elu, postanowiłam wysłać na priv. moją luźną opinię o Twoim wierszu, bo na pewno
nie był to fachowy komentarz, miałam więc nadzieję, że pozostanie ona tylko dla Ciebie.
Też dostawałam na priv. kilka słów o którymś z moich wierszy... chyba wolno to zrobić
przeciętnemu czytelnikowi..? Pewnie, że możemy pogadać.. kieeedyś.. przy kawie np.
ale chyba już nie na ten temat, nie zgodziłaś się z moimi uwagami, do czego, jako Autorka,
miałaś pełne prawo. Nawet przez chwilę nie pomyślałam, że mogłabyś być "straszna", no coś Ty...
No... i nie "krzycz" już na mnie... ;(
Pozdrawiam... :)

Elu, postanowiłam wysłać na priv. moją luźną opinię o Twoim wierszu, bo na pewno
nie był to fachowy komentarz, miałam więc nadzieję, że pozostanie ona tylko dla Ciebie.
Też dostawałam na priv. kilka słów o którymś z moich wierszy... chyba wolno to zrobić
przeciętnemu czytelnikowi..? Pewnie, że możemy pogadać.. kieeedyś.. przy kawie np.
ale chyba już nie na ten temat, nie zgodziłaś się z moimi uwagami, do czego, jako Autorka,
miałaś pełne prawo. Nawet przez chwilę nie pomyślałam, że mogłabyś być "straszna", no coś Ty...
No... i nie "krzycz" już na mnie... ;(
Pozdrawiam... :)

Nie krzyczę! Zachęcam do krytyki tutaj. Li i jedynie. Żadne prywatne tajemnice na temat jakości wierszyków. Wolno na P pisać, ale po co? No, chyba, że coś na inny temat. To już co innego i zapraszam. Uściski. Elka. Zerknij na forum do Pionek. Tam jest śmiesznie!

O mamuuusiu.. jak to nie krzyczy... a to. ! . to co, hę.. :D (to żarty, a krzyk był w cudzy(m) - słowiu.)
Ela, ze mnie żadna "krytyczka".. no.. chyba, że bywam "krytyczna" dla samej siebie..:D
za to.. za tamto..o.. i jeszcze za owo.. ;)
Zachęcasz, ok.. może przy następnym.. póki co, czas mnie goni, a chciałam przejrzeć
jeszcze kilka wierszy. Na forum , do Pionek.. zajrzę po powrocie... dzisiaj nie mam czasu, po prostu. Sorry.
Pozdrawiam raz jeszcze... :)