Niepoprawna Ness Opublikowano 12 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Października 2011 Ulica Nokturna pełna jest czarownic Pełna zła i cienia Zaklęcia same padają Błyskają światła Huczą sowy Ciemne są te schody, które prowadzą do jego domu Do domu Demona Oj, ciemne i złe Kto się dalej zapuszcza, już nie wraca Cóż tam jest? Piekielna przestrzeń, otchłań Iść tam czy nie? Nie starczy mi odwagi. Dom Demona Czarnego pająka, Plączącego sieci na ludzi. Demon czarny, plugawy Bez duszy. Schody. Wszystko wiruje Zapadam się. Nie, nie! Wkroczyłem na zakazane schody Nie! Porywa mnie otchłań, ciemność Spadam.
MIGUEL Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2011 ale masz sąsiada ... i sąsiadki ... nie zazdroszczę ... :))) dom brudnej ulicy ... a ten Pan Demon ... to właściciel kamienicy - krwiopijca? ;) straszne ... brrrrrrr ;) pozdr. M
Emmka_Szlajfka Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2011 to jest po prostu masakra. i nie z powodu tematyki, bo tę akurat lubię. można mrocznie, ale trzeba to zrobić dobrze. tu się nic za przeproszeniem kupy nie trzyma. pamiętam Twój pierwszy wiersz :"orkiestrowy", podobał mi się, był jakby preludium, dobrze Ciebie zapowiadał. niestety dalej jest tylko coraz gorzej... ps. nie zrażaj się moim pisaniem i nie obrażaj, bo sama dopiero się tu uczę. napisałam jak odbieram, pozdrawiam.:))
Wściekły Azot Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2011 Zwykła obserwacja zjawiska. Takich "domów demona" są już setki tysięcy w całej Polsce. To te, których mieszkańcy głosowali na Palikota...
Lilka_Laszczyk Opublikowano 13 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2011 Wolę o autobusach, tych zachlapanych deszczem... Pozdrawiam
Niepoprawna Ness Opublikowano 13 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Października 2011 Ten pierwszy wiersz, który dodałam był moim najnowszym, obecnie dodaje coraz starsze, gdyż jestem po prostu ciekawa jak je ocenicie. Oczywiście rozumiem, że krytyka jest ważna i nie zrażam się złymi komentarzami ;)
Rekomendowane odpowiedzi