Anna_Para Opublikowano 12 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Października 2011 Krysiu, bo my tak mamy, zauważ, od dawna. Podobna wrażliwość? Podobne doświadczenia? Dobrze wiesz, że Twoje wiersze także są bardzo blisko mnie. Cieplutko pozdrawiam, dziękuję, Para:)
Marek_Dziekan Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2011 Ależ to opisałaś, aż mnie ciary przeszyły. ,,(…) więzi cięte nożem - krew i krzyk po wierszach.(…)" Myślę, że to jest lęk ta ucieczka w papierową męskość. Z mężczyznami niekiedy tak bywa. Czy można to wyleczyć, chyba tak, chociaż to trudne, różnie bywa. Mam wrażenie, ze w początkowej fazie utworu wkradł się klawiaturowy błąd, kropki zamiast przecinków.
Anna_Para Opublikowano 14 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Października 2011 Marku, bardzo dziękuję. Zaszczycasz mnie takim komentarzem! Nie ma usterki. Taki pomysł. Rwane zdania z emocji;( Cieplutko, Para:)
Agnieszka_Horodyska Opublikowano 21 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2011 Ostatnia zwrotka najbardziej mi się podoba (może z przekory), a najbardziej smutno zaczyna mi się robić w połowie. Dobrze się czyta, pozdrawiam Cię, Anno :) (No nie mogę nie dodać, że jestem znowu zachwycona, zwłaszcza "myli ci się męskość z papierowym męstwem" oraz "krew i krzyk po wierszach". Nie mogę nie być. Dlaczego?)
Anna_Para Opublikowano 22 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Października 2011 Agnieszko, bardzo dziękuję. Cieplutko pozdrawiam, wdzięczna za wrażliwość i zrozumienie. Para:)
Rekomendowane odpowiedzi