Stefan_Rewiński Opublikowano 6 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Października 2011 ty stefanie miarkuj podrywasz mnie a gapisz się łaso na rumunki co przy drodze kokietują no wiem nie ma agencji dla panów mój syn przebitymi dłońmi błogosławi wasze zachcianki myślisz że nie mam zmysłów a ja bym józefa ugniotła tylko lud robi mnie cnotą a szatki by same zleciały namów poetów chociaż
janusz_pyzinski Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2011 u mnie na 4 stoją Ukrainki,ale mnie,poety nie namówisz,choć lubię czasem pomarzyć - uważaj Stefanie,żebyś nie spadł z mostu zagapiony na zlatujące szatki - a wiersz przedni pozdrawiam
janusz_pyzinski Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2011 teraz to i ja się zagapiłem i zapomniałem o tym,co wierszowi i Autorowi się należy
Stefan_Rewiński Opublikowano 6 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Października 2011 Dear Januszku, dla Maryski to i z mostu spadnę, dz, pyzdry.
Mariusz_Sukmanowski Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Odważne.Prowokacyjne.Śledzę twoją twórczość i niektóre pomysły wymagają czegoś więcej niż tylko literackiego kunsztu i u ciebie " to" znajduję.Więc nie miarkuj Stefanie tylko pisz.Najlepszy w początkach jesieni.pozdr
Wściekły Azot Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2011 Póki nie spali nas tu jad plunięty przez dewotów - szapoba za pomysł.
Stefan_Rewiński Opublikowano 8 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Października 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Odważne.Prowokacyjne.Śledzę twoją twórczość i niektóre pomysły wymagają czegoś więcej niż tylko literackiego kunsztu i u ciebie " to" znajduję.Więc nie miarkuj Stefanie tylko pisz.Najlepszy w początkach jesieni.pozdr Dz Mariuszu, pozdrawiam.
Stefan_Rewiński Opublikowano 8 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Października 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Szapoba za łase słówka. Pyzdry.
Ran_Gis Opublikowano 9 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2011 -przy drodze bunga i mnie się podobunga.. poz R
Stefan_Rewiński Opublikowano 10 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Października 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dz. Gis, pzdr.
Jolanta_S. Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2011 pijemy drinka Stefanie...
MIGUEL Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2011 berety z głów zatem ... i romski taniec ... z gołym łbem ;) pozdr. M
Stefan_Rewiński Opublikowano 13 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Października 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zdrówko Jolu, CCC.
Stefan_Rewiński Opublikowano 13 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Października 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dz. Pzdr.
Stefan_Rewiński Opublikowano 14 Października 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Października 2011 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzb.
balbina blessner Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2012 Wiersz bardzo dobry. Tytuł straszny, straszy, no ale autor ma prawo.+
Rekomendowane odpowiedzi